Hámozott narancsszeletek is jól illenek hozzá.Brett Stevens
Hozzávalók 2 személyre
- 30 deka mézeskalács összetörve
- 1 pohár gyenge kávé
- 0.5 deci narancslikőr
- 30 deka mascarpone
- 2 ek. tejföl
- 4 ek. cukor
- 1 csapott mokkáskanál só
- 4 deci tejszínhab egy kevés cukorral felverve
- 3 deka étcsokoládé-forgács a tetejére
- 3 ek. narancsszörp
Elkészítés:
A kávét keverd el a likőr felével, majd mártsd bele a mézeskalácsokat és tedd az adag felét poharakba. Arra mehet a tejföl és mascarpone keveréke a likőr másik felével, narancsszörppel, cukorral, sóval ízesítve. Következhet rá egy adag mézeskalács, majd a tejszínhab. A tetején a csokoládéforgácsokkal és egy kevés mézzel tálald. Hámozott narancsszeletek is jól illenek hozzá, ahogy az őszibarackkockák is.