Hozzávalók
- 10 deka fehér csoki felolvasztva (a bevonathoz)
- 30 deka maradék gesztenyés bejgli
- 1 szelet kalács, kuglóf vagy kenyér felkockázva
- 1 evőkanál narancslekvár
- 0.5 darab bionarancs héja és leve
- 2 nagyobb evőkanál natúr sajtkrém
- 1 nagyobb csipet só
Elkészítés:
Vízgőz fölött olvaszd fel a fehér csokit, a többi hozzávalót pedig dolgozd össze annyi sajtrémmel, hogy könnyen gyúrható, jól kezelhető masszát kapj. Formázz kis golyókat és nyalókapálcikák segítségével mártsd csokiba, majd tedd félre őket, amíg megszilárdulnak.
Veszélyesen jó recept, amivel még azok is megtérnek, akik eddig nem voltak oda ezért a múfajért. Sok töltelék, jelképes tészta!
Tovább olvasom