Menütipp: könnyű és különleges fogások karácsonyra

Mi tagadás: nincs sok bajunk a klassz oldalasokkal, Wellington-bélszínnel, húsos ragukkal és nagy műgonddal összeállított süteményekkel, kivéve azt a tényt, hogy tudjuk, mennyire nem örül az ezekből álló egyhetes traktának a szervezetünk. Ha te is kicsit egészségesebb karácsonyi fogásokban gondolkodsz idén, ez az összeállítás neked szól.

Nemcsak könnyű, de kicsit izgalmas menüsort hoztunk ezen a héten, hogy mégse salátából és csirkemellből álljon a karácsonyi menü. Pimpeltünk, fűszereztünk, és ez lett belőle!

Előétel

Vacsorára is remek, de akár előételként is szuper néhány falat egy ilyen téli hangulatú különlegességből

Leves

A narancs sokkal több fogást feldobhat, mint gondolnád, ráadásul jól illik hozzá a kis mézeskalács-lecsengést hozó gyömbér.

Főétel

Ezek a főételek csak elsőre tűnnek bonyolultnak, valójában könnyen összedobhatók, és csak a szokatlan ízektől különlegesek

Desszert

Ha nem terhelnéd a gyomrod idén brutál desszertekkel, mégis megadnád a módját az ünnepeknek, ezt az egyszerű, konyakos gesztenyét tálald elegáns poharakban. Egy kevés maracujasziruppal még finomabb lesz.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek