Menütipp: könnyű és különleges fogások karácsonyra

Mi tagadás: nincs sok bajunk a klassz oldalasokkal, Wellington-bélszínnel, húsos ragukkal és nagy műgonddal összeállított süteményekkel, kivéve azt a tényt, hogy tudjuk, mennyire nem örül az ezekből álló egyhetes traktának a szervezetünk. Ha te is kicsit egészségesebb karácsonyi fogásokban gondolkodsz idén, ez az összeállítás neked szól.

Nemcsak könnyű, de kicsit izgalmas menüsort hoztunk ezen a héten, hogy mégse salátából és csirkemellből álljon a karácsonyi menü. Pimpeltünk, fűszereztünk, és ez lett belőle!

Előétel

Vacsorára is remek, de akár előételként is szuper néhány falat egy ilyen téli hangulatú különlegességből

Leves

A narancs sokkal több fogást feldobhat, mint gondolnád, ráadásul jól illik hozzá a kis mézeskalács-lecsengést hozó gyömbér.

Főétel

Ezek a főételek csak elsőre tűnnek bonyolultnak, valójában könnyen összedobhatók, és csak a szokatlan ízektől különlegesek

Desszert

Ha nem terhelnéd a gyomrod idén brutál desszertekkel, mégis megadnád a módját az ünnepeknek, ezt az egyszerű, konyakos gesztenyét tálald elegáns poharakban. Egy kevés maracujasziruppal még finomabb lesz.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.