Munkahelyi szex: Amikor semmi se szent

Nem szép dolog, tudjuk jól, mégis sokan vannak, akik szexelnek a munkahelyükön. Ha az iroda, a lift, a mellékhelyiség, a parkoló és a főnök irodájának falai mesélni tudnának, pikáns történetek születnének, de mivel nem tudnak, mondják el történeteiket azok, akik nem bírtak magukkal.

Nem kell túlmisztifikálni a munkahelyi szexet, ami legalább annyira jó, mint a természet lágy ölén, egy ismeretlen szállodában vagy további olyan izgalmas helyszínen szerelmeskedni, ami szakít a hálószoba, illetve az otthon jól ismert közegével. Az új színpad spontaneitást, izgalmat és különlegességet ígér, a hétköznapok fárasztó rutinja mellett a legtöbb ember számára a munkahelyi légyottok igazi kalandnak számítanak. Az élményt pedig csak tetőzi, hogy a dolgot titokban kell tartani.

A munkahelyi románc vagy az alkalmi légyott legtöbbször kollégák között alakul ki, hiszen legkönnyebben a munkahelyen ismerkednek az emberek, elvégre a dolgos ember hétköznapjainak egyharmadát a munkahelyen tölti, nem meglepő, ha néha szexbe torkollik a munkahelyi ünneplés vagy a tréning.

A munkahelyi egymásra találást segíti, hogy a munkahely az a helyszín, ahol férfiak és nők gyakran előnyösebb, de minimum összeszedettebb formában tűnnek fel, amit a magabiztos fellépés, a stílus és a smink tovább políroz. A románc, állítólag a munka hatékonyságra is jó hatással van, aki szerelmes vagy a vágy fűti, sokkal jobb hangulatban van, kisugárzása is megváltozik. Természetesen a viszony gyakran a visszájára fordulhat, főleg akkor, amikor a felek elhidegülnek egymástól.

Sokan csinálják, és még többen csinálnák

Hogy ki csinálja és ki nem, arról pontos statisztikai adatok nincsenek, de majdnem minden, a témában készített felmérés igazolja, hogy nagyon sokan nem fogják vissza magukat, és még többen vannak azok, akik ha lehetőségük lenne rá, belemennének a munkahelyi afférba. Egy német piac-és társadalomkutató vállalat, az Ifak Institut 2008-as felmérése például azt mutatta, hogy 40 millió munkavállalóból 2,9 millió beismerte, szexelt már a munkahelyén, míg egy online álláskereső portál felmérése alapján a munkavállalók 26 százalékának van munkahelyi szextapasztalata. És hogy a számoknál maradjunk, Németországban minden harmadik házaspár a munkahelyi ismertségből alakult.

Akik próbálták már

Nem voltunk könnyű helyzetben, amikor valós történetek után kutattunk, senki nem vallja be szívesen, hogy parázna célokra használta az íróasztalt vagy a mellékhelyiséget, pár év távlatból mégis vannak, akik szívesen emlékeznek vissza a munkahelyi döngetésekre. Réka (29) például két éve a főnökével szűrte össze a levet, a viszonyból az irodában sem csináltak túl nagy titkot, amiről azonban csak kevesen, pontosabban senki nem tudott, hogy gyakran éjszakáztak bent. „Az irodában volt egy ülőgarnitúra, amit valószínűleg csak mi használtunk kinyitott állapotban. Munka után gyakran bent maradtunk, főleg, amikor a munka sokáig elhúzódott, a melót persze meg-megszakítottuk egy kis szexszel, aztán aludtunk egy keveset, néha dolgoztunk még egy picit és aludtunk reggel 7-ig. Pontosan tudtuk, hogy az első kollégák 9 körül szállingóznak az irodába. Senki se sejtette, hogy miket művelünk ott.”

Persze a kollégákban sem lehet mindig bízni, mindig akad egy-két sasszem, aki kiszúrja a legapróbb részelteket, a bimbózó szerelmeket. Cecília (31) a mellékhelyiségbe készült, amikor akaratán kívül meglepte két kollégáját: „Benyitottam a női mosdóba, erre Zoltán vigyorgott rám az előtérből a maga sármos, magabiztos módján. Nóra meg gyorsan berohant a WC-be és magára csapta az ajtót. Nyilván, nem tudom, pontosan mit csináltak, de szinte biztos, hogy köze volt az erotikához.”

Rock and roll, szex, szerelem

Alma (31) jelenlegi kapcsolata munkahelyi szexszel indult, a titkolt munkahelyi románc óta azonban eltelt pár év, és ők még mindig együtt vannak. „Egy feltörekvő zenekar nem túl tehetséges, de elég lelkes vokálosa voltam, és persze bejött a zenekarvezető. Nem gondoltam vele kapcsolatban semmire, egy laza kapcsolatban voltam, ő pedig mindig talált magának gruppikat a koncert után, ha olyan kedve volt. Aztán véget ért a kapcsolatom, és összességében jót tett a szakítás, megváltoztam. Az  énekes pedig kezdte hanyagolni a csajokat, a szexuális energiáit inkább a zeneszerzésre fordította, állítólag. Aztán egy próba után csókolózni kezdtünk, egy-két héten belül pedig szeretők voltunk. Mivel ő koleszos volt, én pedig egy szobát béreltem egy lakásban, a legegyszerűbb megoldás a próbaterem volt a légyottokhoz, mivel amúgy is odajártunk, és senkit nem zavart a zaj. Volt, hogy napokra beköltöztünk a dobszerkók közé. Csak az volt kellemetlen, amikor egy másik zenekartag szeretett volna bejutni, hogy egyedül próbáljon egy kicsit -   ilyenkor meg kellett várnia, amíg megtaláljuk és felkapjuk a szétszórt ruhákat. Ennél már csak az volt cikibb, amikor próba közben fedeztem fel egy-egy cuccomat a sarokban, és imádkoztam, nehogy másnak is feltűnjön a dolog. Eleinte nem akartuk ugyanis, hogy fény derüljön a kis titkunkra.”

Szexeltél már a munkahelyeden?

Szex a pulton

A munkahelyi szex kapcsán sokan az irodai körülményekre asszociálnak, pedig íróasztal és görgős szék nélkül is jókat lehet szexelni. Tibor (34) tizenöt évig egy jól ismert bárban dolgozott pultosként, így munkahelyi szexes élménye is a pulthoz köthető. Fiatalon, amikor a szakmát kezdte, gyakran előfordult, hogy a bulik után neki kellett összepakolnia és zárnia a helyet. Egyik estéje nagyon kellemesen alakult, elkezdett flörtölni egy vendéggel, aki készséggel megvárta, hogy végezzen. Amikor mindenki elment, bezárták a helyet, és vad szexbe kezdtek. Csinálták a pulton, a színpadon és a tükör előtt. Elmondása szerint olyan volt az egész, mint a legvadabb mozifilmekben. A zárás hat órát húzódott.

Gábor (35) mosolyogva emlékszik vissza azokra az időkre, amikor még volt benne elég lendület, hogy feleségét kizökkentse a munkából. A neje munkahelye nincs messze az övétől, autóval alig tíz perc. Pár éve, amikor még nyulak módjára élték a nemi életet, semmi sem volt szent, se hely, se idő, a nő munkahelyén rendszeresen szexeltek. Az irodaépület alagsori vécéjét szinte soha nem használták, a két fiatal rendszeresen ott jutott el csúcsra. Ennek négy éve már. Azóta elkényelmesedtek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra