Napraforgó-vibrátor és bimbókalap a diszkréció jegyében

A segédeszközök piacán nem árt a diszkréció, éppen ezért nem véletlen, ha se szeri, se száma azoknak a szexjátékoknak, melyekről a naiv szemlélő soha nem mondaná meg, hogy segédeszköz. Itt van például az ártatlan napraforgó meg a mellszívó kalapocskák.

A sárga szirmú pajzán virág mindegyik részét erotikus funkcióval ruházták fel, a porzó, vagyis a virág közepe a csiklóra illeszkedik, a rezgő virágszirmok pedig a szeméremtestet fedik le, míg a szár vibrátorként funkcionál.

A picike pvc bimbókalapokról se mondja meg senki, hogy mihez tervezték, mert a cél az bizony kéjes: a mellbimbó beszippantását végzi a kis eszköz. Ennek köszönhetően vérrel telítődik a bimbó, érzékenyebb lesz. Soma szerint a mellszex amúgy is élő műfaj, ezzel lehet is népszerűsíteni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.