Ki sem kell lépnie a házból: rendeljen egyenesen otthonába!

Elmúltak a könnyed nyári napok: a gyerekekre új kalandok várnak az iskolában, és hamarosan ránk köszönt az ősz. Kuckózzon be kedvenc italával és intézze a bevásárlást otthona kényelméből, akár iskolakezdésre is!

BTS 840x560.png

Tesco Otthonról több, mint 13000 termék kínálatát fedi le: akár friss árut is kérhet, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítunk ki. Ezzel a szolgáltatással nagyobb városokba és környékükre szállítunk, akár már a rendelést követő napon. Vagy el is kanyarodhat valamelyik Átvételi Pontunkra.

A Tesco Otthonról irányárakat alkalmaz, tekintettel arra, hogy e szolgáltatás keretében az adásvétel az átvételkor jön létre. Ebből kifolyólag, ha valamelyik terméket nem szeretné átvenni, azt az átvételig vissza is utasíthatja, kollégánk visszahozza azt. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetnie, amelyeket meg kíván tartani. Mindemellett, kollégánknak visszaadhatja a használt papír bevásárlótáskákat is vagy rendelését kérheti szatyor nélkül is, segítve környezetünket.

Fontos, hogy a weboldalunkon lévő termékkínálat csak tájékoztató jellegű, így amennyiben a termék az eladótérben a kiszállítás napján nem érhető el, előfordulhat, hogy a rendelésében megjelenő termék helyett kollégáink helyettesítő terméket szállítanak otthonába, amennyiben a rendelés során ezt a lehetőséget választotta. A kiszállításkor Ön dönti el tehát, hogy melyik terméket veszi át.

Elfelejtett valamit? Rendelését bármikor módosíthatja a kiszállítást megelőző nap 23 óráig, vagy akár le is mondhatja azt. Sőt, a teljes vásárlást kifizetheti online vagy az átadásnál bankkártyával.

Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunk az ország egész területét lefedi. Több ezer tartós terméket és háztartási cikket kínál. Itt fix árakat alkalmazunk és rendelését 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk futárszolgálattal. Ha még szeretne valamit hozzáadni vagy törölni, aznap 23 óráig megteheti. A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunk keretében nem ajánlunk helyettesítő termékeket, csak az kerül a dobozba, amit megrendelt.

Kíváncsi, mi a különbség szolgáltatásaink között? Itt részletesen leírtuk.

Élvezze tehát gondtalanul a közelgő ősz kellemes napjait, a bevásárlást pedig bízza a Tescóra!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek