Tudtad? Bézs az új fehér!

Miért viselnénk mindig ugyanazt a színárnyalatot, ha tudjuk, létezik olyan, ami még jobban illeszkedik hozzánk, ami magabiztosságot és megoldást sugároz?

Natural soft Facials EAN 7322541293158 kitchen.png

Ahogy a ruhatárunkat, úgy a kozmetikai szereinket, háztartási termékeinket is tudatosan, személyiségünkhöz tudjuk igazítani. Nem mindegy, hogy milyen jó tulajdonságai vannak a választottnak, hiszen a megfelelő puhaság ár/érték arány mellett fontos, hogy környezetbarát és állatkísérletmentes legyen.

Napjainkban számos olyan kezdeményezés olvasható, amely arra hivatott, hogy az ökológiai lábnyomunkat hogyan és milyen mértékben tudjuk csökkenteni. A körforgást nem csak a sejtjeinkben érezhetjük, az évszakok váltakozásában, hanem a mindennapi rutinunkba is könnyen beilleszthetjük, ha jól választunk.


Tüsszögés, könnyes szemek? Az a fránya allergiaszezon!

A mai felgyorsult világunkban számos tényező felel az allergiás reakciókért. Köztük legtöbbször a szmogot, kipufogógázokat, antibiotikumokat, a mozgáshiányt és a fokozott stresszt okolhatjuk érte. Nem is gondolnánk, hogy egyes összetevők a legkisebb mértékben is előfordulva milyen immunválaszt tudnak kiváltani szervezetünkből. Ezekre a problémákra olyan megoldásokra van szükségünk, amik enyhítik a tüneteinket vagy minimalizálják a kiváltó okokat.

072A8262 copy.png

Annyira 2021

Remek ötlet, ha olyan papírzsebkendőt választunk, amely nem csak higiéniai termékként funkcionál, hanem allergén anyag mentes, egyszerre bőr- és környezetbarát, valamint színezék és illatanyagmentes is.

Jó hír, hogy a Zewa természetes eredetű hipoallergén termékek sorát dobta piacra. Az új Natural Soft termékcsalád pont olyan, mint amire szükséged van.

A bolygóbarát vásárlások nem mindig könnyűek, de ez nem okozhat fejfájást

Külön öröm, hogy a teljes termékcsalád 100%-ban biológiailag lebomló, fehérítetlen szálakból készül, amely a papírnak a természetes rostok színéhez hasonlóan finom krémes árnyalatot ad. A Zewa innovációja az AquaTube toalettpapír guriga, mely teljesen feloldódik a vízben. Csomagolása pedig 30%-ban újrahasznosított műanyagból készül, annak érdekében, hogy csökkenteni tudjuk a szén-dioxid-kibocsátását. Ugye milyen jó érzés, ha tudjuk, hogy a megvásárolt termékkel közelebb érezhetjük magunkat a természethez?

Zewa East Hanky Pure Natural 10x9 7322541351872 003 598.png

A Zewa forgalmazója az Essity kiemelten fontosnak tartja a műanyagfelhasználás minimalizálását, ezért célul tűzte ki, hogy 2025-ig csomagolásának 85%-át megújuló vagy újrahasznosított anyagokból állítja elő. A Zewa márka már jelentősen hozzájárult a vállalat fejlődéséhez: 2020 óta minden Zewa termék csomagolása 100% -ban újrahasznosítható.

Zewa BRT Umbrella Pure Natural 8rll 7322541361246 003 589.png

+1 tipp

Vásárold meg és próbáld ki a Zewa Natural Soft termékcsaládot, majd írj véleményt nekünk a Zewa Facebook oldalán, hogy a tiéd legyen az egyik 5000 Ft-os Zewa ajándékcsomag egyike.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek