A legszebb mosolyokért

Az ember magabiztosságához és az első benyomás elnyeréséhez alapvető feltétel a megnyerő mosoly. A napi szájhigiénia rutinunk során rajtunk múlik, hogy a legjobb eszközöket használva teszünk-e érte.

A hatékony fogmosáshoz a jó fogkefe és a megfelelő technika mellett csupán napi 2 percre van szükségünk, de a felgyorsult mindennapok során gyakran nem fordítunk rá nagyobb figyelmet. Széles körben hangoztatott szakmai vélemény, hogy egyes elektromos szájápolási eszközök segítségével alaposabban tudjuk megtisztítani fogainkat.

A kisméretű, de hatékony Panasonic EW1211W845 szájzuhany teljessé teszi a napi szájhigiénia rutinját. A fogközök, a parondontális tasakok (fog és az íny közötti keskeny rés) és a fogíny egyidejű ápolásával teljeskörű tisztítást biztosít. Az 1400 impulzus/perc sebességnek köszönhetően könnyedén eltávolítja a fogak között rekedt ételmaradványokat a fogkefével nehezen elérhető területeken is. A fogíny kíméletes masszírozásáról és ápolásáról is kiemelten gondoskodik. Háromféle üzemmód választható: A „JET” lüktető erősségű, nagy nyomású vízsugárral hatol közvetlenül a fogak közé, erőteljesen távolítja el az ételmaradékot. A „REGULAR AIR IN” kisebb megszakításokkal tisztítja a parondotális tasakokat, masszírozza és öblíti a fogínyt egyszerre. A „SOFT AIR IN” pedig kíméletesen masszíroz.

Panasonic-Munddusche-EW-1211-Hero-Section-1200x470-20140110

Gazdaságos kivitelezése mellett könnyed, jó fogású, használata nagyon egyszerű. Forgatható fúvókájának segítségével bármerre módosítható a vízsugár iránya, ezáltal még komfortosabban végezhetjük a makulátlan tisztaságú fogak elérésért szükséges mindennapi teendőket. Az akkumulátoros szájöblítő víztartálya egyszerűen eltávolítható, enyhe tisztitószeres meleg vízzel nehézségek nélkül kiöblíthető, és akár újra használatba is vehető. A Panasonic EW1211W845 a leghatásosabb opció, a modernkori szájápoláshoz elengedhetetlen kellék.

Oszd meg másokkal is!
Mustra