Hangolódj az ünnepekre a Nickelodeon karácsonyi műsorával!

Karácsonyi maratonnal készül a gyerekcsatorna

nick-840x560-Tiny-Christmas

December 24-én egész nap klasszikus karácsonyi műsorral várja nézőit a Nickelodeon. A népszerű gyerekcsatorna 11:35-kor a Kicsiny karácsonyi kaland című film premierjével indít, melyben a két főszereplő  pajkos kislány nem mindennapi karácsonyi kalamajkába keveredik, hiszen egy szórakozott manó apróra zsugorítja őket. A Mikulás zsákjában a szomszéd házig utaznak, ahonnan megpróbálnak hazakeveredni, az előttük álló út pedig igazán kalandos. A filmet a csatorna közkedvelt gyerekműsorainak karácsonyi epizódjai követnek egészen 17:35-ig, így a Game Shakers, a Veszélyes Henry, a Nicky, Ricky, Dicky és Dawn, a SpongyaBob KockaNadrág, a Tündéri keresztszülők, A Thunderman család és az Albert karácsonyi különkiadásai várják a nézőket.

nick-840x560-FOP

Egész napos ünnepi hangulattal, karácsonyi különkiadásokkal és ünnepi filmmel várja nézőit a közkedvelt gyerekcsatorna december 24-én. A Kicsiny karácsonyi kaland című film szenteste napján 11:35-kor debütál a Nickelodeonon. Az ünnepi film középpontjában két kislány áll, akiket egy ügyetlen kis manó véletlenül egészen apróra zsugorít karácsony estéjén. Nem elég ez a váratlan és szerencsétlen baleset, a két jó barát egyből óriási kalamajkába keveredik. A Mikulás zsákjában utazva hirtelen a szomszéd házban találják magukat. Ez az út nem is tűnik olyan hosszúnak, azonban az összezsugorított barátnők számára megváltozott a lépték, és szinte felfoghatatlan távolságba került az otthonuk. A gyerekek elindulnak a haza vezető rázós úton, miközben nem is sejtik, hogy ezzel mekkora fába vágták a fejszéjüket.
A film után a Nickelodeon kedvelt sorozatainak ünnepi epizódjaival készülhetünk a családi karácsonyra. A Game Shakers applikációfejlesztő csapatának kalandjait ismerhetjük meg, akiket a szuperképességekkel rendelkező Veszélyes Henry követ, majda népszerű négyes ikrek, Nicky, Ricky, Dicky és Dawn ünnepi civódása kerül képernyőre, SpongyaBob KockaNadrággal pedig kiderül, ünneplőbe öltözik-e Bikinifenék, de jönnek még a Tündéri Keresztszülők, valamint A Thunderman család és Albert is.

nick-840x560-Sponge

Kicsiny karácsonyi kaland premier december 24-én, vasárnap 11:35-kor.


Game Shakers, Veszélyes Henry, Nicky, Ricky, Dicky és Dawn, SpongyaBob KockaNadrág, Tündéri keresztszülők, A Thunderman család és Albert – Karácsonyi epizódok a Nickeodeon műsorán december 24-én vasárnap 13:15-17:35-ig.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek