A ragyogó csillogás titka

Akinek számít a teljesítmény, válassza a Siemens mosogatógépeit, és a Finish gépi mosogatószereit! Ez a páratlan páros gondoskodik edényei és poharai csillogásáról.

- Egy mosogatógép ki- és bepakolása pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézi elmosogatása akár 30 perc is lehet. Ráadásul a Siemens mosogatógépek varioSpeed funkciójával bármelyik programot akár 50%-kal gyorsabbá tehetünk.

- Az iQdrive motornak köszönhetően a gép vízből és energiából sem igényel annyit, mint a kézi mosogatás: egyes modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak, mert újrahasznosítják az öblítő víz egy részét, és a töltet méretéhez, szennyezettségéhez igazítják a programot.

- A dosageAssist funkcióval a tisztítószer a gép minden részében egyenletesen oszlik el, a Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi szerek, így a gépben elmosott edények foltmentesen kerülhetnek ki a gépből.

- A glassCare System biztosítja az üvegek kíméletes tisztítását, a Finish gépi öblítőszerei pedig megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, ételmaradványok maradjanak.

További információkét látogasson el a www.finish.hu vagy a www.siemens-home.com/hu/ weboldalra!

Mustra