Halban az egészség

„Aki hetente kétszer tengeri halat eszik, sokat tesz egészségéért” – hallhatjuk gyakran. Könnyű ezt mondani. Magyarország nem tartozik azon helyek közé, ahol reggel kisétálunk a halpiacra és választunk a friss fogásból. Na de akkor mit tehetünk?

Régóta ismert tény, hogy a tengeri halak egy sor olyan tápanyagot biztosítanak számunkra, melyek segítenek egészségünk megőrzésében. Az Omega-3 zsírsavak a szívünket, a foszfor és D vitamin a csontjainkat erősíti, a fehérje pedig egészségesen tápláló.

Érdemes tehát tengeri halat tenni a család elé. Igen ám, de hogyan?

Léteznek éttermek, ahol friss tengeri ételeket kínálnak. Ez nem kíméli a pénztárcát, így nem igazán reális alternatíva a heti kétszeri étkezés egy halétteremben.

Az életképes megoldás az üzletek hűtőpultja felé terel minket. Persze kérdés, hogy a gyorsfagyasztott termékek mennyit képesek megőrizni a friss hal értékes összetevőiből? A jó hír, hogy sokat – persze ha a megfelelő márkát választjuk.

A FRoSTA tengeri ételeinek gyártásánál a friss halat a kihalászás után azonnal, már a hajón(!) lefagyasztják, így megőrzi értékes tápanyagtartalmát.

Ráadásul az összes FRoSTA halétel 100% filéből készül, garantálva ezzel, hogy minden doboz sok-sok friss halat, és ennek köszönhetően sok-sok értékes összetevőt tartalmaz. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a FRoSTA termékek nem tartalmaznak ízfokozót, színezéket, aromát és tartósítószert. 100%-ban természetesek. Ahogy az ízük is.

És hogy lehet ebből heti 2 halétel? Hagyjuk, hogy a FRoSTA haltermékei közül családtagjaink kiválasszák a kedvencüket. A legkisebbek valószínűleg az Arany halrudakra szavaznak, míg a szülők bizonyára a különlegesebb, panír nélküli fogásokra, mint a Tepsis halfilé brokkoli szósszal vagy olasz módra.

Ha már lakóhelyünket nem tudjuk közelebb vinni a tengerhez, hozzuk mi a tenger gyümölcseit otthonunkba! Csak meg kell találni a legközelebbi lelőhelyet. A FRoSTA széles választéka segítségével a heti kétszeri tengeri menü egyszerűen, finoman és megfizethetően megoldható.

További információk

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek