Egészségügy várakozás nélkül?

Képzeljünk el egy olyan egészségügyi rendszert, ahol nincs várólista, rövid időn belül kapunk időpontot, és arra érkezve várakoznunk sem kell. Emellett a hálapénz fogalma teljesen ismeretlen, az udvariasságé viszont nem. Sokan gondolják, hogy van ilyen, csak biztosan nagyon drága. Szerencsére nem, már havonta 6 000 Ft-ért elérhető.

Akár magánszemélyek, akár vállalatok alkalmazottai számára olyan előre meghatározott fix díjas biztosítást nyújt a Medicover, amelyik adómentes, és a saját hálózaton belül korlátlan hozzáférést biztosít – mondja Grossmann Péter a csoport vezérigazgatója.

9:45 az 9:45

A Medicover szolgáltatások egyszerűen és gyorsan igénybe vehetők, legyen szó influenzáról, sportsérülésről vagy egyéb panaszról, az ügyfélként telefonon rövid időn belül időpontot kapunk az orvoshoz. A kapott időpontunk, ha délelőtt 9:15, akkor az a valóságban is negyed tíz; nem kell várakozni a magas színvonalú ellátásért, csak pontosan megjelennünk. Ha további vizsgálatok is szükségesek, akkor azok szintén gyorsan, időpontra érkezve történnek meg.

Felelősen a megelőzésért

A Medicover ügyfelekben egyre jobban tudatosul, hogy apró panaszokra is érdemes odafigyelni, orvoshoz fordulni, mert így számos betegség idejében megelőzhető. Ez fontos a Medicover számára is, mert a gyógyítás mellett cél a prevenció is, hiszen a komoly betegségek vagy egészségügyi problémák sok esetben megelőzhetők.

Adómentesség

Mint juttatás a munkavállaló nevére kötött betegségbiztosítás a cég szempontjából költséghatékony megoldás, ugyanis minden korlátozás nélkül – akár családtagoknak is - adómentesen adható. Magánszemélyek cafateria keretük terhére szintén adómentesen köthetnek biztosítást.

Komplex szolgáltatások egy kézből

A Medicover 1998 óta van jelen a magyar piacon. Budapesten kettő kiválóan felszerelt klinikával áll ügyfelei rendelkezésére, ahol csaknem 30 szakágban folyik járóbeteg-ellátás. Vidéken három klinikán, 16 egészségponton és több száz rendelőben vehetők igénybe a szolgáltatások. Az ügyféllétszám megközelíti a százezret, és évente többszázezer vizsgálatra kerül sor.

A cégcsoport 2008-ban hozta létre saját Egészségbiztosítóját, így magán-egészségügyi szolgáltatóként és egészségbiztosítóként is jelen a hazai piacon. Így akár magán, akár vállalati szinten közvetlenül is hozzáférhetők a biztosítási csomagok, amelyekre egyaránt vonatkozik, hogy a Medicover által nyújtott szolgáltatások esetén korlátlan számú hozzáférés biztosított a meghatározott szakágakra.

A választék

A Medicover számos biztosítási csomagja közül az úgynevezett Vanilla csomag hat kulcsfontosságú szakágat és a standard diagnosztikai vizsgálatokat tartalmaz, míg a Gold változat a teljes szakág portfolión túl kórházi fekvőbeteg ellátást is nyújt VIP szinten.

A Medicover biztosítási csomagok fix díjas rendszerében az egyéni alapcsomag akár évi 65 000 forinttól elérhető. Természetesen a fenti konstrukción kívül eseti fizetés ellenében is igénybe vehetők az egészségügyi szolgáltatások, szűrőprogramok.

A biztosítási csomagok és konstrukciók közül választva mindenki megtalálhatja a számára optimálisat.  Várjuk a Medicovernél.

Medicover – életünk az egészség

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek