A Doll Eyes ma már nem legenda- Készítsd magad! (X)

Tágra nyílt szemek, izgalmas színek és dús, hosszú szempillasor. Ez a DOLL EYES tekintet. Most néhány lépésben nem csak a különleges spirálozás technikáját, de a szemhéj színezését is ellesheted.

Hogy milyen egy XXI. századi Hypnôse Doll Eyes nő? Modern, divatos, gondtalan és pajkos, miközben végtelenül nyitott tekintetével mindenkit elbűvöl. Ahogy a Lancôme három nagyon is élő játékbaba tekintetű modelle is ezt teszi. Ők hárman a ′60-as évek stílusába öltözve és pixie frizurájukkal a Doll Eyes nő három különböző arcát testesítik meg.

Te is kíváncsi vagy a játékbabák tekintetének titkára? A Lancôme most ezt is megmutatja. Nem kell más hozzá, mint egy Ombre Hypnôse Baby Doll szemhéjpaletta, egy Hypnôse Doll Eyes szempillaspirál és végül az ikonikus Artliner. És a tekintet elkezd élni.

A Lancôme szemhéjra kerülő finom rózsaszín-barna árnyalatai most három új Ombre Absolue Paletta harmóniájában jelennek meg, melyek friss és ragyogó hatást  kölcsönöznek az egész arcnak. Szemed színétől függően választhatod a sötétebb vagy világosabb tónusokat.

Az igazi játékbaba tekintet azonban a Lancôme legújabb, Hypnôse Doll Eyes spiráljával teljesedik ki. Így nem csak a szemzugban található rövidebb szálakat tudod könnyebben formázni, hosszabbítani, de segítségével egy komplett, tökéletesen szétválasztott szempillasort hozhatsz létre a szempillák tövétől kezdve egészen a szempilla végekig. Szemed külső sarkát nem csak a mélyebb tónusú színekkel hangsúlyozhatod, de az Artliner szemhéjtussal egy gyönyörű keretet is adhatsz. Még néhány apró mozdulat, és életre keltetted a játékbabák irigyelt pillantását. Tombor Sarolta a Lancôme hazai sminkmestere azt is megmutatja, pontosan hogyan készítsd:

Az ikonikus Lancôme Hypnôse spirál és az Ombre Hypnôse Baby Doll palettái nem hiányozhatnak a játékbaba tekintetre vágyók neszesszeréből.

Az alábbi üzletekben megtalálod: LANCÔME Szépségsziget (WestEnd CityCenter I.em. Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.)
és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek