Közös promóció a Hotpointtal és a Verdák 2-vel

Hamarosan bemutatják a mozik a várva várt Verdák 2-t, és a közönség ismét találkozhat Villám McQueen kalandjaival. Ehhez kapcsolódva a Hotpoint – az Indesit Company prémium márkája – és a Disney-Pixar közös nemzetközi promóciós kampányt indít.

A promóció során, 2011. július 1. és augusztus 31. között minden Hotpoint háztartási gép vásárlója részt vehet egy nyereményjátékban, melynek fődíja: egy családi utazás Disneylandbe; emellett pedig számos értékes ajándékot és VIP vetítést sorsolnak ki a résztvevők között.

„A Verdák 2. partnerként nagyobb energiával és kreativitással közelíthetjük meg vásárlóinkat” – mondja Marco Rota, az Indesit márkamarketing igazgatója. – „A promóció nyelvezetét, grafikáját és tartalmát a Disney-Pixar képzeletgazdagsága inspirálta, és tükrözi a Hotpoint alapvető értékeit; magával ragadó, szórakoztató módon.”

A kampány egyidejűleg fut Oroszországban, Franciaországban, Angliában, Olaszországban, Ukrajnában, Törökországban, Hollandiában, Bulgáriában, Görögországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon. Hazánkban különböző hirdetési csatornákon – többek között print és online felületeken – találkozhatnak a fogyasztók a promóció részleteivel. Jellemzően olyan tartalmakra, játékokra hívja fel a figyelmet, amely az egész család számára szórakozást nyújt.

További információ: www.hotpoint.hu

A HOTPOINT-ról

A HOTPOINT egyesíti a múltat és a jövőt életre keltve a termékek új generációját. Gazdaságos, intuitív, biztonságos, kifinomult stílusú háztartási gépeket gyárt. A HOTPOINT szinonimája a kiváló tervezésnek, a kényelemnek és az intelligenciának.

A HOTPOINT mosógépek, mosó-szárítógépek, mosogatógépek, hűtők és sütők speciális gondoskodása egyaránt megnyilvánul az erőforrások optimális felhasználásában, valamint a környezetvédelemben. A vállalat elkötelezte magát a környezeti hatás folyamatos nyomon követése mellett az utánszállítási rendszerén keresztül, az energia, a földgáz, víz és széndioxid fogyasztás csökkentése érdekében.

A Verdák 2-ről

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis-tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra