Szerepelj Katy Perry videoklipjében!

Aki lemaradt Pink flashmob klipforgatásáról, de szívesen táncolna egy másik, nem kevésbé vadóc énekesnő mellett, az hamarosan megteheti. Szeptember végén forog Katy Perry legújabb videoklipje, amelynek forgatásán rajongók is részt vehetnek.

Forgass egy Grammy jelölttel!

2008-ban Katy Perry ‘One of the Boys' című első albumából 5 millió példány kelt el, az ‘I Kissed a Girl' és a ‘Hot N Cold' című számaival pedig a slágerlisták élére került. Augusztus 30-án az énekes megjelenteti ‘Teenage Dream' című, második albumát, amelynek első dala, ‘California Girls' máris rekordot döntött.  A Grammy-díjra már kétszer is jelölt Katy új kislemeze, a ‘Firework' októberben jelenik meg, az ehhez készült hivatalos videoklipben – amelynek forgatása szeptember végén indul - szerepelnek majd a Deutsche Telekom és leányvállalatai, a T-Home és T-Mobil által kiválasztott lelkes és nem kevésbé szerencsés rajongók.

Katy Perry

Különböző feladatok lesznek

A ‘Katy's Project: Pop Video' elnevezésű kampányban Németország, Ausztria, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Macedónia és Montenegro vesz részt, és a rajongók országonként eltérő módon válhatnak az esemény részesévé: egy feladatot teljesítve, videós pályázatot beküldve énekes vagy táncos előadásaikról, illetve egyszerűen egy sorsolásban történő részvétellel. Öt európai országban az énekesnő televíziós reklámokban, személyesen kéri majd rajongóit, hogy szerepeljenek vele együtt az új videóklipben.

Katy szeret vegyülni

Katy Perry híres közvetlen stílusáról, így rajongóival is szivesen osztozik a  rivaldafényen. “Szeretném, ha a ez a videó a lehető legnyitottabb, közvetlenebb és őszintébb lenne. A "Firework" (Tűzijáték) számomra valóban nagyon különleges dal, hiszen meggyőződésem, hogy mindenkiben bújkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet akár tűzijáték is, ha az illető úgy akarja."

A magyarországi kampánnyal kapcsolatban további részletek hamarosan várhatók.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek