Nánási Pál amatőr modelleket fotózott

A Discreet segítségével a közösségi médián keresztül választották ki a 12 természetes szépséget, akiket porftólió albummal jutalmaztak.

Lezárult a Discreet és Nánási Pál által indított online verseny, amelyen az ország legtermészetesebb szépségeit keresték. A győztesek a verseny fődíjaként egy profi portfólió fotózáson vehettek részt Nánási Pál és a Discreet szakértői csapata vezényletével.

Színes ruhák, csodás sminkek és frizurák – a Nánási Pál a diszkrét szépségről verseny 12 győztese igazi modellnek érezhette magát a 6 napos fotózáson. Az éles szemű zsűri jól végezte a munkáját, hiszen a kiválasztott szépségek tudatosan, magabiztosan pózoltak Nánási Pál kamerája előtt. Hogy a lányok természetes szépsége, bája a képeken még jobban érvényesüljön, Dévényi Kathy gyönyörű sminket készített nekik, a frizurájukat Nagy Viktor varázsolta széppé, míg a mesés ruhákról Lakatos Márk gondoskodott. A nyertesek többsége – gátlásaikat levetkőzve – még fehérneműben is pózoltak.

A gyorsan népszerűvé vált verseny célja az volt, hogy bebizonyítsa, nem csak a tökéletes címlaplányok érvényesülhetnek: az egyedi kisugárzással rendelkező, természetes szépség épp úgy számít. Négy hét alatt összesen 3821 fotót töltöttek fel a Facebookra és az MSN-re a versenyzők, az érdeklődők pedig 21722 szavazatot adtak le a lányokra. A téma érdekességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a játék Facebook rajongói oldala közel 4000 rajongót gyűjtött alig 30 nap alatt, az alkalmazást pedig több, mint 17 000-en használták.

Nánási Pál így nyilatkozott a fotózásról: „Amikor a Discreet kezdeményezése mellé álltam, azt gondoltam, hogy végre egy verseny, ahol nem a „műnőket”, hanem a valódi szépségeket, a természetes bájt keresik. Magánemberként én is a mosolygós, természetes, minden manírt nélkülöző nőkre szavazok. Szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon sok szép, magabiztos lány jelentkezett, akik a fotózáson is bebizonyították, hogy egy nőnek ezer arca létezhet, és a kisugárzás az, ami igazán számít. Nagyon élveztem a nyertesekkel való munkát, a hozzáállásuk nagyon profi volt, ami a képeken is jól látszik, sokszor hivatásos modelleket meghazudtolva pózoltak a kamerám előtt. Remélem, ők is jó emlékekkel távoztak a fotózásról, és egy életre szóló eseményként gondolnak vissza rá.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek