A legfinomabb húsvéti kence: sonkás tojáskrém

GettyImages-1156542630

Nemcsak húsvétkor ehetjük, de az év többi részében sima keménytojásból készül.

Hozzávalók:

  • 4 db sonkalében főtt tojás 
  • 10 dkg főtt sonka (ez egy jó nagy szelet)
  • 1 evőkanál (tormás) majonéz vagy 1 teáskanál mustár/torma
  • 2-3 szál újhagyma

A tojásokat (amelyeknek a fehérje a sonkalétől egészen bebarnul, és fantasztikus sonkaízű lesz) megpucoljuk, leöblítjük, és feldaraboljuk.

A főtt sonkát is felvágjuk, a tojáshoz adjuk, és ízesítjük a mustárral vagy tormával, tormás majonézzel. Botmixerrel összedolgozzuk, végül belekeverjük a felkarikázott, zsenge újhagymát. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra