no

Júniusban fontos, hogy szabadon engedd a vágyaid

Eseménydús időszak jön, lesz itt minden: holdfogyatkozás, napfogyatkozás, erős vágyak és nagy felismerések. Ha megelégelted az elmúlt hónapok látszólagos egy helyben toporgását, akkor örvendj, mert mostantól új pályára állíthatod a dolgaidat. Ideje végre belevágni a változtatásba, és megélni azt, amire annyit vártál.

Megfigyelhető égi látványosság is lesz

A hónap első napja Ikrek újholddal kezdődik, ami egyben napfogyatkozás is. Magyarországról ez nem figyelhető meg. (Az ese­mény Orosz­or­szág észa­ki, észak-ke­le­ti ré­gi­ó­i­ból, Ka­na­da legészakabb te­rü­le­te­i­ről és Grön­land­ról kö­vet­he­tő nyo­mon.) A június 15-i Nyilas telihold pedig holdfogyatkozás, ami Ma­gyar­or­szág­ról csak­nem tel­jes egé­szé­ben nyo­mon kö­vet­he­tő lesz.

Nap- és holdfogyatkozás: erőteljes hatásuk van

A nap- és holdfogyatkozások olyan különleges új- és teliholdak, melyek jelentős változásokat hoznak az egyének és a társadalom életében. Hatásuk olyan erőteljes, hogy már három hónappal korábban és még hat hónappal az eklipszis (fogyatkozás) után is érzékelhetjük. Az eklipszisek akkor jönnek létre, amikor az új- vagy telihold elér valamelyik holdcsomópontra. Újhold és telihold előtti és az azt követő 12 órában nagyobb horderejű döntéseseket hozni és tevékenységbe kezdeni állítólag nem tanácsos. Általában az újhold és a telihold előtti 72 óra időszaka fontos eseményeket, felismeréseket hozhat. A telihold különleges hatásairól itt és itt olvashatsz

Eljött az idő a váltásra

Szintén komoly felismerésekhez segített a Szaturnusz retrográd (hátráló) mozgása, ami kicsit több, mint 4 hónap elteltével lassan véget ér, és a bolygó június közeptől ismét egyenesbe fordulva halad. Akiknek a Szaturnusz személyes bolygójukkal (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars) vagy aszcendensükkel (főként Mérlegek) állt együtt, azoknak egy nagy ciklus lezárulóban van. Általában igaz az, hogy a Szaturnusz elvesz valamit tőlünk - legtöbbször elválaszt azoktól, akikkel már nem vagyunk egy súlycsoportban - és ez az elvétel leggyakrabban a bolygó irányváltása előtti 2-3 hétre összpontosul.

Az elmúlt hónapok alatt a látszólag nem történik semmi különös érzés mögött óriási változások zajlottak le bennünk, komoly értékrendbeli és hozzáállásbeli fejlődést produkáltunk, és ezt környezetünk visszajelzéseiből is le tudjuk mérni. A Szaturnusz június 12-én megáll (ez látszólagos) és 13-án délután előre indul, és kb. 8 hónapig, 2012. február 7-ig előre megy még mindig a Mérleg jegyben haladva.

Mindennek megvan a maga ideje

Felkészítési időszak végét jelzi a Szaturnusz előre indulása, a direktbe (egyenesbe) fordulása előtti 3 hét tehát különös jelentőséggel bír. Ebben az időszakban kapnak értelmet az elmúlt 4 hónap történései. Irányváltás előtt egy kisebbfajta megvilágosodásban lehet részünk és nagyon felerősödnek a szinkronicitás jelenségei. Helyükre kerülnek a dolgok, és ami eddig láthatatlan volt, az láthatóvá válik előttünk.

Készek vagyunk valami újnak a megtapasztalására, képesek vagyunk szembenézni a változásokkal, az új időszak történései, és az új szereplők helye pedig a következő 8 hónap alatt bontakozik majd ki teljesen. Egy biztos: mások lettünk és már másra vágyunk, de azzal a különbséggel, hogy nem csak másra vágyunk, hanem pontosan tudjuk is, mire és kire vágyunk. A Szaturnusz előremozdulásával a hónapok óta húzódó párkapcsolati kérdésekre kerülhet fel az i-re a pont.

Engedd szabadjára a vágyakat!

Júniusban nagyon erősek lesznek a vágyaink, és ezeket engedjünk bátran szabadjára, már csak azért is, mert fontos eseményeket indukálhatnak. Ráadásul ezek a vágyak most sokkal közelebb kerülhetnek a valósághoz, kisebb az esély az önbecsapásra is, hiszen az elmúlt 4 hónapban (a Szaturnusz retrográd időszakában) megtanultuk, hogy az illúziók sokba kerülnek, ha nem a realitások talaján mozgunk.

Az illúziók mestere, a Neptunusz retrográdba fordul június másodikán, ezért akár kihasználhatóbbak, érzékenyebbek is lehetünk, ugyanakkor a hamis dolgok ilyenkor gyakran lelepleződnek. Ez az időszak november 10-ig tart. A Jupiter június 4-én belép a Bika jegyébe. Ez hozhat szerencsés időszakot anyagi helyzetünkben, de vigyázat: túlköltekezést illetve az élvezetek túlzásba vitelét is eredményezheti. Június 10-én a Vénusz belép az Ikrek jegyébe, ami a flörtölést és a könnyed ismerkedést, beszélgetést segíti.

Előrejelzés a jegyeknek

Természetesen ez csak útravaló, konkrét felvilágosítást csak a pontos születési adatokból elkészített teljes horoszkóp adhat. A Napjegyen kívül érdemes elolvasni a Hold és az ascendens jegyére leírtakat is.

KOS

Párkapcsolat terén új időszámítás kezdődik életedben. Ha lassan is, de egyre közelebb kerülsz önmagadhoz és ezáltal új emberekhez is. Pontosan tudod, mikor kell hátralépni, és mikor kell láthatóvá válni. Nagyon figyelj oda arra, kinek mit mondasz el! Bár előnyös információkhoz juthatsz, nem kell minden szembejövővel megvitatni legújabb felfedezéseidet, mert naiv ábrándozásaid félreérthető helyzeteket teremthetnek.

BIKA

A munka és a pénzügyek foglalnak le intenzíven. A jövőbeni befektetéseid megalapozásához ez a hónap remek időszak. Ha vannak tartozásaid, most érdemes rendezni. Új forrásokhoz juthatsz, és munkádban új lehetőségek, jövőbeni kilátások körvonalazódhatnak. Önbizalmad és kezdeményező képességed révén most bárki szívét elnyerheted. Kedveseddel menjetek sokat kirándulni, és egy esti meghitt vacsora közelebb hozhat új emberekhez is. Arra figyelj, hogy ne tűnj túlzottan anyagiasnak, és ne a pénz által ítélj meg másokat.

IKREK

A hónap első fele még egy kis bezártság érzetet kelthet benned, de ne aggódj, ezek nem elvesztegetett idők. Érlelődik benned valami, ami hamarosan robbanásszerűen ki fog törni. Ez nagy áttörést hoz majd érzelmi életedben és kapcsolataidban is. Az új lehetőségek váratlanul találnak rád. Apróbb bosszúságok nehezíthetik a közlekedésedet illetve a kommunikációdat. Időben indulj el mindenhova, hogy odaérj.

RÁK

Párkapcsolatod gyökeres változáson megy át. Hobbidban is új kihívások találnak meg. egyre több támogató, barát és pártfogó segít az utadon. Bizonyos információkat most megtartasz magadnak, és nem vállalod nyíltan gondolataidat. Titokzatos vagy. Lehet, jobb is, ha kicsit csendesebb szemlélővé válsz, így is sok információt be tudsz fogadni környezetedből, amikből hasznot húzhatsz. Arra figyelj, hogy túlságosan ne válj passzívvá, különben láthatatlan falak emelkednek körülötted.

OROSZLÁN

Eljött az idő, hogy a társasági élet meghatározó szereplője legyél. Rajongótáborodat csak növelni tudod, bármerre is mész. Élvezd az életet, gondolj magadra, és merd kihasználni a felkínált lehetőségeket. A kritikák, amik érhetnek, annak függvényei, mennyire játszod túl a szerepedet, és mennyire mered önmagadat adni. Vedd komolyan ezeket a kritikákat, és ha úgy érzed, tudsz rajtuk változtatni, akkor találd meg mielőbb a módját. Ettől te is jobban fogod érezni magad. Az őszinteség próbáját még ki kell állnod ebben a hónapban.

SZŰZ

Külfölddel kapcsolatos ügyeid kerülhetnek előtérbe. Ha utazást tervezel, új barátságokat is köthetsz. Karrieredben is körvonalazódni látszanak a változások, azonban még sok a zavaró tényező, várj bárminemű kijelentéssel. Pontosan fogalmazz vagy maradj csendben, ha nem akarod, hogy rád süssék az okostojás címet. A kivárás sikert hozhat. Addig is legalább te próbálj tisztán látni a céljaidban és világos képet alkotni magadban. Ha ezt sugárzod mások felé, nem kell aggódnod. Magánéletedben azért nyílik új fejezet, mert már nem vehetnek palira, és pontosan tudod, ki vagy, és mennyit érsz.

MÉRLEG
Rendkívül jelentőséggel bír minden találkozásod új emberekkel. Még ha csak rövid ideig tartó ismeretségekben van is részed, mindből nagyon sokat tanulhatsz. Furcsábbnál furcsább embereket sodorhat eléd az élet pontosan azért, hogy megtanuld, nem kell mindenkit elcsábítanod, hogy jó fejnek tartsanak. Nem kell az elveidet feladnod, ha megérted: minél többet mutatsz meg magadból, mert annál többet kapsz vissza másokból. A vásárlásban nagy örömödetlelheted a következő hetekben.

SKORPIÓ

Nehezen igazodsz ki saját érzéseiden. Nézz a párkapcsolati konfliktusaid mögé: vizsgáld meg, hogy ki az, aki jobban ragaszkodik a másikhoz, és hogy ez mennyire egészséges helyzet. A pénzügyi függőség komoly érzelmi válságot vetíti előre. Ha a helyzet már nyomasztó számodra, akkor beszéljétek meg, még ha benne is van a levegőben egy nagy bumm. Ha egyedül vagy, új szerelem lehet kilátásban, ha kellően nyitott vagy rá. Az is megeshet, hogy akivel nemrég épp veszekedésben voltál, épp ő fog újra lázba hozni.

NYILAS

Karrieredben valami előremozdulhat. Számíthatsz nagyobb felelősségre és olyan feladatokra, amik a kreativitásodat is igénybe veszik. Munkahelyi románcra is felkészülhetsz, amennyiben már megvan a kiszemelted. Egyébiránt a szerelmi életed, vágyaid nagyobb aktivitást mutatnak, mint a hivatásod. A telihold időszaka elbizonytalaníthat érzéseidben. Figyelj arra, mit mondasz és kinek, illetve miben és kinek hiszel, mert megvezethetnek, akaratlanul is.

BAK

Adj teret szexuális vágyaidnak, és szenvedélyeidnek. Gyermektervezéshez igen termékeny időszak, tehát a bébi projektbe most érdemes belevágni, nagyobb sikerrel kecsegtet. Ehhez persze az kell, hogy a hangsúly az örömökön legyen és ne a teljesítményen. Eredmény-centrikusságodat tedd félre, és fogadd be vágyaidat, adj teret titkos kívánságaidnak.

VÍZÖNTŐ

A hónap jó tanácsa: tanulj másoktól. A nagy elhatározásaidat kövessék tettek is, ne csak hangoztasd, hanem váltsd is mindet valóra. Szomszédod vagy testvéred okozhat feszültséget, bosszúságot, azonban néhány nap elteltével elsimulnak a problémák. Ez lehet, hogy felborítja a családi békét, azonban a te viselkedésed határozza meg az alaphangulatot. Most úgy is minden energiádat vendégsereg és sütés-főzés foglalja le, élvezd a társaságot, és hagyd a kritikát!

HALAK

Otthonodban, családodban vagy ingatlannal kapcsolatban érhetnek apróbb kellemetlenségek, amik azért bosszantóak, mert igazából senki sem tehet róluk. A legjobb, ha nem keresel benne semmi misztikusat, hanem csak elfogadod, hogy így történt. Párkapcsolatodban is lassan véget ér egy korszak. Többet kell beszélgessetek, hogy mindkettőtök felkészülhessen a megváltozott helyzetre. Szabadságvágyad erősebb, mint bármikor. Ha véleményt alkotsz bárkiről is, százszor gondold át, mit mondasz, mert most hajlamos vagy a levegőbe beszélni, amivel mások nem tudnak mit kezdeni.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek