Olvasási idő kb. 2 perc
A hűtőnk pillanatnyi tartalmának megfelelően válogattunk, de a fogás összetevői tetszés szerint alakíthatók. Spenót vagy bazsalikom, fetasajt vagy mozzarella, de akár még a Serrano is helyettesíthető egy másik általunk kedvelt sonkával.
- A megtisztított csirkemelleket fólia közé téve óvatosan kb. 3 mm vékonyra klopfoljuk és besózzuk mindkét oldalukat.
- A spenótot forrásban lévő sós vízbe dobjuk pár pillanatra, leszűrjük és kezünkkel alaposan kicsavarjuk belőle a vizet.
- A csirkemellekre egyenlően elosztva szétterítjük a spenótot, rámorzsoljuk a feta sajtot, megspricceljük olívaolajjal és felgöngyölítjük.
- Mindkét csirkerolád köré tekerünk egy szelet Serrano sonkát.
- A tekercseket alufóliával bélelt tepsire helyezzük, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és 200 fokos sütőben (alul-felül állás) kb. fél óra alatt pirosra sütjük.
A NoSalty további ajánlatai