Újabb képtelen desszert: arannyal szórt csokitrüffel

Megint egy újabb őrült csokitermelő, aki arannyal akarja kívánatosabbá tenni a desszertjét. Arany, pezsgő és csoki: ennyit lehet tudni a luxusgolyók összetevőiből.

Ha így folytatják az édességkészítők, azt kell hinnünk, hogy most már mindenki az aranyhoz nyúl, ha nagyobb felhajtást akar a desszertje köré. A The Chocolate Company új trüffeljét egyszerűen úgy nevezi, „a világ legpazarabb csokoládéélménye”, és persze nem hiányzik belőle az arany és a pezsgő sem - írja a Luxpresso.

A Chocolate Company emberei több mint 2 évig dolgoztak a különleges desszert tökéletesítésén, és a pontos összetevők listáját szigorúan őrzik. Azt mondjuk nem nehéz megállapítani, hogy rengeteg pezsgőt használtak fel hozzá, hiszen egy pezsgős trüffelnél ez elengedhetetlen. A kézműves desszert előnye, hogy nem használtak fel hozzá adalékanyagot vagy tartósítószert. És persze ott vannak a pehelyalakú aranydarabkák: 24 karátot megenni azért nem semmi.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.