Legyél a Dining Guide közép-kelet-európai kritikusa!

Étteremkritikusi pályázatot hirdetett a Dining Guide étteremkalauz: 2011. május 23-ig várják a kedvenc közép-kelet-európai éttermekről írt olvasói kritikákat a Dining Guide Food Show szervezői.

A bolgár, cseh, horvát, lengyel, román, szerb, szlovák, szlovén és török éttermekről szóló pályaműveket az esemény előtt folyamatosan megjelentetik majd a gasztrokulturális fesztivál hivatalos honlapján, emellett a nyertes pályázó részt vehet az esemény keretében rendezendő all-star VIP vacsorán. Az exkluzív eseményen a fogásokat Michelin-csillagos séf vezetésével, a térség 10 legjobb éttermének közreműködésével készítik el a régió vezető szakácsai.

Egy pályázó több pályaművet is beküldhet, melyeket 2011. május 23. éjfélig várnak a szerk@diningguide.hu email címre. A maximum 7000 karakteres pályázatokat a szerkesztőség értékeli, és folyamatosan publikálja majd a fesztivál honlapján, a www.diningguide.hu/foodshow oldalon. A nyertes emellett részt vehet azon az all-star VIP vacsorán, ahol a térség legjobb szakácsai Michelin-csillagos séf vezetésével készítik majd el az egyedülálló fogásokat az ínyenc vendégek részére.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek