Segíts éhező gyerekeken és lakj jól te is!

A közelgő karácsony alkalmából újfent megrendezik a Sok kicsi elnevezésű jótékonysági akciót, amelyet tavaly gasztrobloggerek kezdeményeztek.

Tavaly a kezdeményezés a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével 1.840.000 Ft támogatást tudott biztosítani rászoruló családoknak. Az idei támogatottak a Hajdú-Bihar megyei mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknél mindennapos probléma az éhezés, a nyomor.

A befolyt pénzből karácsony előtt és után elsősorban a szervezők által létrehozott alapítvány - SoSe Közhasznú Alapítvány - által megvásárolt élelmiszercsomagokat juttatnak el a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. A támogatásokról a Sok kicsi oldalán közzétesszik a számlákat, elszámolnak az adományok teljes összegével. A gyűjtésben a szervezők partnere L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány.

Részvétel

November 16-30 között ismerhetők meg a felajánlások: minden nap egy blogger és egy cég ajándékát teszik közzé. December 1-től december 14-ig lehet az ajándékokra sorsjegyet vásárolni. A sorsolásra december 21-én kerül sor.

A Sok kicsinek már több száz fős rajongótábora található a Facebook-on, ahol szintén aktuális információkat kaphatnak az akcióról. További részletek a Sok kicsi hivatalos honlapján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra