18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így szexelj kánikulában!

A te libidód is nyáron van a topon? Nem véletlen: a napfény hatására termelődő D-vitamin, a szerotonin és a nyáresti koktélozás mind pozitívan hatnak a vágyra. De mi van akkor, amikor mindehhez kutyameleg társul? Negyven fokban legszívesebben kibújnánk a bőrünkből – ilyenkor hiába a szándék, egymáson izzadni nem a legcsábítóbb opció.

Vétek lenne ugyanakkor éppen a szexszezonban visszafogni magatokat. Önmegtartóztatás helyett egy két hűsítő tippet és olyan pózokat mutatunk, ahol a lehető legkevesebb a két test közti érintkezési pont. A Metro és a Cosmopolitan tippjei következnek.

Alapok

Jégkocka

Bár alapvetően a soft erotikus B-filmek kliséje, a mindennapi szexben is jó szolgálatot tehetnek az apró kockák. Ilyen időben nemcsak az innivalód miatt érdemes jégről gondoskodnod, de jó hasznát veszitek majd szex közben is.

Meleg és hideg váltakozása serkenti a vérkeringést, a szexuális izgalomnak pedig jót tesz minden ilyesmi. Azért csak óvatosan: közvetlenül ezzel ingerelni jó ötletnek tűnhet, a valóságban azonban fájdalmas lehet a fogadó fél számára, érdemes inkább orális szex közben bevetni: egy kockát a szádban tartva kellemes élményt okozhatsz partnerednek. 

És nem tilos eredeti rendeltetésének megfelelően sem használni a kockákat. Könnyen lehet, hogy egy nagy pohár jeges üdítő annyira lehűt, hogy kifejezetten jólesik majd az egymásnak feszülés.

Ventilátor

Egyre forróbbak a nyaraink: mindennapi kényelmed miatt is érdemes lehet beruházni egy tisztességes ventilátorra, olyan típusra, amelynek a magasságát és a forgását is magatok állíthatjátok be. Nagy hasznát fogjátok venni nap közben éppúgy, mint este – ilyenkor érdemes direktben kettőtökre irányítani a hűvös levegőt.

Helyszín

Ki a hálószobából! A hálószoba sokszor épp lakásunk legmelegebb szeglete, a matrac mintha ontaná magából a hőt. Keressetek ezért más, hűvösebb lokációt, irány a konyhába, a fürdőbe vagy akár a szabadba.

Pózok

Ha az alapokkal már megismerkedtetek, jöhetnek a pózok. Nagy melegben (bármennyire is szereted egyébként a testközelt) valószínűleg arra vágysz, hogy minél kevesebb legyen a bőrkontaktus szex közben, és csak a legszükségesebb mértékben érintkezzetek a partnereddel. Ezt a szempontot veszik figyelembe a most következő pózok, melyeket itt lapozgató formájában is megtalálsz. 

Vízesés

Irány a kád! Engedj némi hűvös vizet a kád aljára (nem kell túltolni, mert a túl sok víz kényelmetlenné teheti az élményt), partnered kinyújtott és összezárt lábbal üljön bele. Te neki hátat fordítva ereszkedj térdelő pózban az ölébe, lábszáraid kívülről támasszák az ő combjait. Ha kicsit instabilnak érzed a pózt, szuperül meg tudsz kapaszkodni a kád szélében. És hogy hol a vízesés? Hát a kezedben, ha az egyikkel fogod a zuhanyfejet és magatokra irányítod a sugarat. 

Távolságtartó cowgirl

A lovaglópóz nagy melegben is beválhat, feltéve, ha nem támaszkodsz az alattad fekvőre, és magatokra irányítod a ventilátort is. Partnered feküdjön kinyújtózva a hátán, lábait enyhén szétvetve, te pedig vele szembefordulva ereszkedj térdelőtámaszba, lábszáraddal közrefogva a combjait. Ha támaszkodni szeretnél, a mellkasán nyugtasd a tenyered, de vigyázz, ne legyen újraélesztés-szerű élményben része. 

Tapadásmentes CAT

Többször írtunk már erről a pózról, ami – kis módosítással – nyáron is hozzásegíthet benneteket az együttes orgazmushoz. A misszionáriusszerű pózon két változtatást eszközöljetek: az egyik, hogy partnered csússzon kissé feljebb rajtad, hogy mozgás közben a csiklódat is ingerelje, a másik, hogy tartsa el a felsőtestét a tiédtől azzal, hogy nyújtva tartja a karját. Testetek így csak egy kicsi, de annál fontosabb részen érintkezik majd. 

Hűvös oldalfekvés

Ennél a póznál is a fürdő felé kell vennetek az irányt, az alap most is egy körülbelül 15 centi magasan töltött, hűvös vizű kád. Ebben kellene oldalra feküdnöd az alkarodon támaszkodva, partnered pedig térdelve, oldalról hatolhat beléd. Térde közt az alul lévő, nyújtott lábad legyen, a másik lábadat mellkasod elé felhúzva, vagy (ha kellően hajlékony vagy) a partnered vállán nyugtatva kell tartanod. 

Irány a kerti medence

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van otthoni medencétek, nektek találták ki ezt a pózt. Egy kellően felfújt matracra kellene lazán (terpeszben, csípő felett) felhasalnod, a medencének olyan részén, ahol sekély, körülbelül csípőig érő a víz. Partnered ugyanis a vízben állva húz magához (matracosul) ebben a pózban, te pedig a matrac szélébe kapaszkodva ringatózol. Neked a lebegés, neki pedig a csaknem zéró energiabefektetés és persze a hűs víz miatt lehet kellemes ez az élmény.

Minimálkontakt az ágyban

A kádban megismert oldalazó pozíció az ágyban is remekül tud működni, főleg, ha egy az egyben magatokra irányítod a ventilátort. Külön bónusz, hogy itt sokkal nagyobb helyed és több lehetőséged van, hova tedd a lábat, csípődet is tudod kicsit lefelé vagy felfelé fordítani. 

Kerítsetek egy stabil széket (és hozzátok gyorsan a ventilátort is). Partnered üljön le rá kényelmesen, háta mögé tegyetek párnát. Te vele szemben foglalsz majd helyet az ölében, és – most jön a csavar –, ahelyett, hogy összeizzasztanátok a combotokat, te felhúzod a térdeid, és felteszed a bokád a vállaira. A pózt úgy tudod stabilan megtartani, hogy hátad kicsit hátrahajtod és tenyereddel megtámaszkodsz a partnered combjain. A videóban az utolsó póz lesz ez. 

Napágy

Nagyon kényelmes, kis erőfeszítést igénylő póz, amiben még a bőrkontaktus mennyisége is elviselhető. Partnered a hátán fekszik, te pedig leülsz rá vele szemben. A térdeid legyenek felhúzva, lábad behajlítva, szétvetett lábaid talppal a matracon támaszkodnak. Dőlj hátra, kapaszkodj a térdeibe, és élvezzétek ezt a neked kényelmes, neki látványos pózt.

Virágszedés

Álljatok úgy, hogy a partnered mögötted áll, te pedig neki hátat fordítva előre hajolsz, mintha fel szeretnél venni valamit a földről. Partnered így könnyen hozzád fér, az érintkezés most is minimális. Ebben a pózban nem csak te támasztod magad, akkor igazságos, ha a csípődnél ő is igyekszik megtartani.

Ágyban lebegés

Nincs medencétek, de megtetszett a lebegős póz? Otthon is kipróbálhatod, ha a hálószobai matracra hasonló pózban fekszel.

+1, Orális szex

Ha ennyi kontakt is túl sok, érdemes orális szexben is gondolkodni, ilyenkor aztán tényleg csak a legszükségesebbek érintkeznek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek