Kylie Jenner kirobbantotta a müzlibalhét: tejjel vagy szárazon?

Kylie Jenner eddig is megosztó személyiség volt, most éppen a müzlivel való viszonya miatt fordultak el tőle néhányan, de lettek olyanok is, akik szerint végre értelmes gondolatai vannak.

Kylie Jenner bármit csinál, bármihez nyúl, bármit tesz ki az Instagramjára, arról beszélnek az emberek. A Kardashian-holdudvar egyik főhőse nemrég a müzlivel kapcsolatos gondolatait osztotta meg a nagyvilággal, de arra valószínűleg ő sem számított, hogy igazi darázsfészekbe nyúl azzal, ha kifejti nézeteit az egészséges reggeli egyik legnépszerűbb darabjáról. 

Jenner egyik este(!) bevallotta, hogy életében most először evett gabonapelyhet tejjel, és teljesen megváltozott az élete. Az internet népe természetesen azonnal nekiesett, így a celebnek magyarázkodnia kellett egy sort, miszerint nem arról van szó, hogy minden reggel füstölt lazacot eszik kaviárral és még soha nem alacsonyodott le arra a szintre, hogy egy mezei gabonapelyhet iktasson be az étrendjébe, hanem egészen egyszerűen annyi történt, hogy eddig mindig szárazon ette, tejet maximum csak mellé ivott. 

Ahogy már említettük, ezzel hamarabb osztotta ketté a világot, mint Mózes a tengert, és akinek éppen nem volt fontosabb dolga, az igyekezett állást foglalni a kérdésben. Az egyik pólus szerint ez természetesen undorító, a gabonapehely azért van, hogy szottyossá áztasd a tejben reggelente, úgy jönnek ki igazán az ízek, és úgy lesz tökéletes az egész, nem is értik, hogy eddig hogyan élhetett ilyen félresiklott életet Jenner, ahol a tej és a gabonapehely nem találkozott már azonnal egy kis műanyag tálkában. 

De megszólalt a másik nézőpontot képviselő tábor is, akik örülnek, hogy végre valami igazán fontos kérdésben foglalt állást a celeb, így végre szót kapnak azok is, akik érteni vélik, hogy valójában szárazon kell enni a gabonapelyhet vagy müzlit. Az ő érvük szerint a gabonapelyhek lényeges sajátossága ropogós a textúrájuk, amit pont attól veszítenek el, hogy szottyossá áznak a tejben. Pedig sokan vélik úgy, hogy a gabonapehely tulajdonképpen nassolnivaló, pontosan olyan, mint mondjuk a burgonyachips, ami szintén ízletes és ropogós, mégsem jut senki eszébe, hogy narancslébe vagy bármibe áztassa. 

A szottyos vagy a ropogós müzli az igazi?
A szottyos vagy a ropogós müzli az igazi?Shutterstock

Az igazság nem derült még ki, a gabonapehely-gyártókat valószínűleg nem is igazán izgatja, ha az eredmény a nap végén ugyanaz, vagyis mindenki megveszi a maga kis adagját. Úgyhogy most itt az idő, hogy megkérdezzük olvasóinkat, kinek van igaza. 

Mi az igazság a nagy gabonapehely balhéban?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek