18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az 5 leghétköznapibb szexbaleset

Egyszerű, hétköznapi botlások, melyek a legintimebb pillanatokat is eltörik.

Szexbalesetek kapcsán legtöbbször a láncfűrészre csatolt vagy ütvefúróra erősített dildóról, az óvszerbe fulladt angol férfiről és más extrém példákról olvasni. A statisztikák szerint ugyanakkor minden harmadik ember szenvedett már valamilyen sérülést szex közben, így mi most az előzőeknél triviálisabb, ám sokkal gyakoribb malőröket járjuk körbe.

#1 - Fékszakadás

A szexbalesetek egyik klasszikusa a fékszakadás, vagyis a fityma és a makk közötti vékony, kötőszövetes rész sérülése. Az éles fájdalommal járó sérülés általában hirtelen, heves mozdulatok következménye, nem ritkán az előjáték teljes vagy részleges skippelésével, a megfelelő nedvesedés elmaradásával is összefügg. Anatómiai szinten ezen felül a relatíve rövid fék is hajlamosít a már első hallásra is ijesztő malőr bekövetkeztére. Különösen, hogy a férfiak többségének fejében ritkán szerepel egy ideális fékhosszúság, amihez viszonyíthatnák a sajátjukat, és megállapíthatnák, hogy több okuk van az óvatosságra, mint másoknak. Ha pedig már megtörtént a baj, az vérzéssel jár. Ez még legtöbbször ugyan házi praktikákkal is viszonylag könnyen elállítható, később azonban mindenképp érdemes szakorvost is felkeresni, hiszen a seb gyógyulása során a fék (még) rövidebbé forr össze, így további hasonló incidensek kockázatát hordozza.

Hogyan előzd meg: teljesebb egymásra hangolódással, gazdagabb előjátékkal, kellő óvatossággal és körültekintéssel

shutterstock 663726367

#2 - Lábgörcs

Gyakoriságát tekintve talán az összes többit felülmúlja az izomgörcs. A szexuális izgalomban megfeszülő comb-, vádli- vagy éppen talpizmok esetenként nyilalló fájdalommal törik meg a szenvedélyes együttlétek ívét, és bár legtöbbször relatíve gyorsan oldhatók, kimasszírozhatók, az adott pillanatban nem hiányoznak jobban, mint egy telefoncsörgés.

Hogyan előzd meg: megfelelő magnézium-bevitellel, kevesebb alkohollal és dohányzással, különféle lábfejgyakorlatokkal. Ha gyakran visszatérő problémáról van szó, érdemes orvost is felkeresni a tünetekkel.

#3 - Hámsérülés

A szenvedély hevében sokszor elvész, és csak utólag okoz nehéz pillanatokat a felületesen lehorzsolt térd vagy könyök. A térd legtöbbször a lovagló, a könyök általában a misszionárius pózban sérül, később jellegzetes csípő fájdalommal, és persze feltűnő horzsolásnyomokkal emlékeztet keletkezésük körülményeire.

Hogyan előzd meg: kerüld a szőnyegeket és durva kárpitokat! Persze van, hogy még úgy is megéri...

#4 - Eltűnő óvszer

A latex természetesen nem képes szublimálni, és hacsak nem kerültél egy stealther típusú erőszaktevő csapdájába, jó esély van rá, hogy a hüvelyben maradt. Szerencsésebb esetekben az óvszer könnyen vagy nehezebben, de kihúzható, előfordul azonban olyan is, hogy orvosra kell bízni a dolgot. Persze nem a legszívmelengetőbb érzés ezzel befáradni a sürgősségire, még így is sokkal jobban megéri, mint sérülést (fertőzést) okozni magadnak egy másik tárggyal.

Hogyan előzd meg: megfelelő méretű óvszer helyes felhelyezésével, hosszabb távon a kockázatosnak bizonyuló pózok közbeni óvatossággal, erekciós problémák esetén azok kezelésével. Hosszú távú monogám kapcsolatokban más fogamzásgátlási módszerekkel.

shutterstock 712518274

#5 - Pénisztörés

A pornó- és horrorfilmek közös metszete az eltört pénisz szindróma, melyet - csont híján - semmi esetre sem szakszerű törésnek nevezni. A heves aktus közben célt tévesztő (és legtöbbször a szeméremcsontot eltaláló) fallosz ennek ellenére egy tényleges törésre emlékeztető, reccsenő hang kíséretében válik egy görbébb és lilább padlizsánhoz hasonlatossá. A repedés a barlangos testet körülvevő kötőszöveti tokban keletkezik ekkor, mely erős, nyilalló fájdalommal, és legtöbbször pánikszerű ijedtséggel jár. A többséget ezek azért bőven meggyőzik arról, hogy azonnali orvosi vizsgálatra, illetve beavatkozásra van szükség, ami a hosszú távú következményeket tekintve még inkább így van. A kezeletlen sérülés ugyanis maradandó péniszgörbülettel, fájdalommal, erekciós problémákkal keserítheti meg az illető férfi életét. A vizsgálat egyébként szemrevételezéssel, valamint különféle képalkotó eljárásokkal történik, a beavatkozás általában rögzítést vagy műtétet jelent.

Hogyan előzd meg: óvatossággal

Volt már olyan szexuális élményed, ahol valamelyikőtök megsérült?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek