Erről olvastak legszívesebben az idén

Kíváncsiak voltunk, idén mire kattintottak, kedves olvasók, hátha kiderül, mi az a téma, amit fájón elhanyagolunk, és mi az, amit már annyira unnak, hogy sikítva dobják el az egeret, ha ránéznek.

Itt van mindjárt a fogyókúra és a jó külső kérdése. Naná, hogy egy ilyen cikk végzett az élen. Ebben tanácsokat adtunk Lórincz Olivér mesteredző segítségével, melyek azok a hasizomgyakorlatok, amiket érdemes csinálni, ha olyan hasat akarna, mint mondjuk egyik szerzőnké, Bánkúti Gabrielláé. Persze azt is végigvettük, mik azok a gyakorlatok, amikkel tök felesleges szenvedni, mert nem lesz tőlük kockás hasuk.

200199553-001
Adam Gault

Azért kiemelnénk a legrosszabb hírt: „A közhiedelemmel ellentétben lapos és kidolgozott hashoz a felülések, és más hasizomerősítő gyakorlatok csak kis mértékben járulnak hozzá. Ellentétben az izomépítéssel, a fogyás nem onnan történik, amelyik izomcsoportot dolgoztatjuk!". Jó bejglizést!

Önök nagyon szerettek olvasni a gyereknevelésről. Sokan, nagyon sokan kattintottak arra a cikkünkre, mely arra keresi a választ, hogy mit mondjuk a gyereknek, hogy ne omoljon teljesen össze lelkileg egy kiadós leszúrás után. Ebben Cziglán Karolina pszichológus volt a segítségünkre, aki összegyűjtött pár mondatot, amit ha sikerül rutinszerűen alkalmazni, már könnyebb lesz az együttélés.

Heves vita alakult ki egy másik gyereknevelős cikkünk nyomán, mely arra kereste a választ, melyik az a 10 mondat, amit sose mondjuk egy gyereknek, ezek ugyanis nagyon mélyre tudnak menni. Tegye fel a kezét, aki sosem hallotta a következő mondatokat "Én mindent megteszek érted, cserébe pedig nem kapok tőled semmit!", vagy "Pont olyan vagy, mint anyád/apád!" esetleg "Nagyot csalódtam benned!" - biztos vagyok benne, hogy sokan még a hangsúlyt is fel tudják idézni, amellyel a fejükhöz vágták a fentieket.

shutterstock 70233058

Negyedik helyen egy, a menstruációról szóló cikkünk végzett, melynek sikere nagyon meglepett bennünket. Eszerint sokan unják vagy nem szeretik a tampont, illetve szívesen kipróbálnának valami mást. Ebben a cikkben ugyanis egy eldobható menstruációs kelyhet mutattunk be, melyet jó áron lehet beszerezni, és a tesztelők szerint is megfelelő alternatívája lehet a tamponnak.

A véres részletek után a kullancseltávolítás nehézségeibe is engedtünk bepillantást, információgazdag cikkünkben leírtuk, hogy mi az, ahogy semmiképpen nem érdemes próbálkozni, rávilágitottunk a leggyakoribb tévhitekre, és még azt is megmutattuk, milyen veszélyek leselkednek azokra, akiket megcsíp egy kullancs.

Önök szerencsére szeretik a tesztjeinket, a legjobban mégis a naptej kérdésében szerettek elmélyedni. Cikkünkben arra kerestük a választ, hogy mely naptejeket érdemes venni, és az is kiderült, hogy a mocsok drága és az olcsó gyakran ugyanazt tudja.

A naptejek után Jennifer Lawrence színésznő szettje csigázta fel az olvasókat, akinek a SAG-díjátadón szakadt le a ruhája. Vagy nem. A furcsa esetről két közlemény is napvilágot látott ugyanis, az első szerint elszakadt Lawrence szoknyája, ám a B verzió szerint nem is történt ilyen, hanem a ruha tervezői koncepciója volt, hogy egyszerűen szétnyílt. A hacukát egyébként Raf Simons tervezte, és a Dior egyik estélyije volt.

Az egykor ordítva kommunikáló Csernus doktor új könyvének megjelenése kapcsán adott interjút a Díványnak. Az olvasók kíváncsiak voltak, mi lesz az Y-generációval, hogyan tudunk elszakadni a szüleinktől és felnőni, illetve, hogy milyen hibákat követett el ő maga a saját párkapcsolatában.

A mélyelemzés után utánajártunk hol érdemes a havi kozmetikum-takarítószer-smink bevásárlást elvégezni. Megnéztük, vajon a DM, a Rossmann vagy a Müller a legolcsóbb, keseregtünk egy kicsit azon, miért csak a nagy német hálózatok jönnek be hozzánk, és persze számos termék árát kielemezve kiderítettük, hogy mégis melyik céget érdemes választani.

Végül pedig megírtuk, hogy melyek azok a tények, melyeket nem tudott az alvásról. Ha kíváncsi rá, tényleg  duplán számít-e az éjfél előtti alvás, vagy hogy tényleg 8 óra pihenésre van-e szüksége, akkor olvassa el a cikkünket. Akár elalvás előtt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek