A meccsnézés fellendíti a szexuális életet

A kérdés nem az, hogy a nők szeretik-e a futballt avagy sem, hanem az, hogy miért?

Nick Hornby: Fociláz című könyve tökéletesen bemutat mindent, ami a szurkolással kapcsolatos. Ebből még az is megért mindent, aki addig egy kicsit sem konyított a futballhoz. Én azért először egy férfi kollégámat kérdeztem meg, miért jó a foci, csillogó szemekkel válaszolta: „A fociért rajongani a tiszta, férfias harcért való rajongás, mert tök egyszerű sport, mégis mindig van benne dráma. És természetesen kihagyhatatlan a kilencven perces sörözés, plusz az előtte és utána lévő piálás, ami persze a rituálé része.” Azt hiszem, minden nő szeretné, ha egyszer a párja ilyen őszinte rajongással beszélne a kapcsolatukról is. De vajon a nők élvezik, hogy a pasijük egy hétig csak ezzel van elfoglalva?

145600343
Clive Mason

Mivel tévét nem nézek, egy Facebook-bejegyzésből tudtam meg, hogy nyakunkon a foci EB.

Én még mindig Olaszországnak szurkolok.
– De ők nem játszanak jó focit, hajrá Németország!
– De szééééépek!

Ebből a beszélgetésből is látszik, hogy a nők többnyire más szempontok alapján rajonganak a fociért
na, meg a bajnokságokkal együtt járó szabadidőért és csesztetés nélküli időszakért!

Sör, foci, Kánaán

A nevesebb futballbajnokságok ideje alatt ugyanis a férfiak többnyire eltűnnek, hogy közösen, a haverokkal szurkolhassák végig a meccseket. A baj csak akkor van, ha mégsem tűnnek el, hanem épp hozzánk szervezi pasink/férjünk a meccsnézős estét. Ilyenkor a nő, mint egy cseléd, csak hordja a sört, ropit és szendvicseket, aztán meg takaríthat és mosogathat éjszakába nyúlóan. Szerencsére ilyen többnyire már csak a filmekben van, a 21. század jól nevelt hímei kocsmában, kivetítőn nézik, hogyan sportolnak mások.

Miért szeretik a nők a futballt?

Mert ilyenkor marad idejük magukra is! El lehet menni a csajokkal bulizni, lehet csapni beszélgetős, fagyizós estéket, vagy lehet nyugodtan, csendben olvasni, csetelni és órákig böngészni netet anélkül, hogy ezt bárki is felróná.

Réka öt éve él együtt a barátjával és nagy örömére a srác focirajongó.Mellette én is kikupálódtam, már ami a meccsek időpontját illeti. Előre tudom, hogy mikor van EB, VB, stb., és erre az időszakra mindig tudok szuper programokat szervezni magamnak. Imádom, hogy van pár olyan hetem, amikor nem kell főznöm, és tulajdonképpen semmit sem kell csinálnom otthon, mégis a meccs végén, mikor hazaesik a pasim, én vagyok a legjobb, legszebb és legkívánatosabb csaj a Földön. Csak az a rohadt büdös sörszag ne lenne…"

Mindenkinek jobb, ha a férfiak a szabadban ordítoznak és vedelnek!

Még egy pozitívum, ha a férfi szereti a focit: a nő teljes nyugalommal engedheti el otthonról anélkül, hogy azon aggódna, milyen csajoknak fogja csapni a szelet! Ráadásul, ha többet iszik a kelleténél, szerencsés esetben nem a lakást hányja tele, hanem diszkréten elintézi ezt valahol hazafelé

Vivi a bátyjával és annak barátaival szurkolja végig a mérkőzéseket. Szenvedélyesen szereti ezt a programot, és egy közvetítést sem hagyna ki szívesen. Leginkább a szabad ég alatt nézik óriás kivetítőn, és már órákkal a meccs kezdete előtt elfoglalják a legjobb asztalt. „A legszuperebb, hogy az egész tele van pasival, még a kivetítőn is rendkívül helyes férfiak rohangálnak, szóval  kész paradicsom! Nekem is van mezem: egy spanyol, mert őket imádom, meg egy brazil, mert csak abból volt a méretemben Boss. Az túlzás, hogy ilyenkor lehetne pasizni, mert le sem veszik a labdáról a szemüket, félidőben meg inkább egymással ordibálnak, mintsem, hogy csajokkal foglalkozzanak. Mégis klassz látni a gyermeki rajongásukat!"

Fontosabb a foci mint a szex?

Közhely, hogy a férfiak kevesebbet szexelnének a futballbajnokságok alatt (természetesen ez nem a játékosokra értendő). Arra a kérdésre, hogy az EB alatt mennyit foglalkoznak szerelmükkel (ez esetben nem a focival, hanem a barátnőjükkel), a focikedvelők, egyértelmű választ kaptam: meccs után hazamennek a pasik, és ha nem nagyon részegek, akkor jót szexelnek az asszonnyal. Egy győztes meccs után meg akkorát lehet hancúrozni, amekkorát nem szégyellsz!"

Oszd meg másokkal is!
Mustra