6 tuti anyák napi ajándékötlet

Hamarosan itt az anyák napja, ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet: legyen szó vicces vagy hagyományos darabokról, a hatás nem marad el.

Május első vasárnapján lesz anyák napja, amikor legalább valami kis aprósággal illik meglepni azt, aki a világra hozott bennünket. A legjobb választás persze mindig az, ami személyre szabott és egyedi, de ha esetleg bajban lennél, mivel ajándékozd meg az anyukádat, íme néhány ötlet.

Fűszerek és díszdobozok

Egy olyan nő esetében, aki rengeteg időt tölt a konyhában, nemigen nyúlhatsz mellé egy jó kis fűszerválogatással, amit nem árt, ha szemrevaló dobozokban szervírozol. Ajánlatos ilyenkor a különlegesebb, esetleg nehezebben megszerezhető fűszerfélék közül válogatni – akinek pedig van annyi energiája, a teljesség kedvéért fel is használhatja őket egy ünnepi vacsora keretében.

Rocksztár-teafilterek

A vidám, játékos és laza anyukáknak ajánljuk ezt a remek kis szerzeményt, ami a Shine anyák napi ajándékválogatásának egyik legviccesebb darabja: a rocksztárok figuráival díszített filterek úgy lógnak ki a bögréből, mintha John Lennon és Jimi Hendrix (újabban pedig Vilmos herceg és Kate Middleton) épp pezsgőfürdőt venne. A pylones-usa.com oldalán egyébként emellett még rengeteg vicces és többnyire értelmetlen tárgy találhat gazdára, de már itthon is lehet vásárolni tőlük, így nem kell csak emiatt egy tengerentúli utazást vagy netes rendelést bevállalni.

Teljes generál

Több kollégánk is a generál tuningra esküszik etéren: ilyenkor teljes körű kényeztetésben részesítik az öreglányt: kozmetikus, fodrász, arcpakolás, pedikűr, manikűr – a hatás garantáltan nem marad el. Sőt, most már páros, anya-lánya akciókra is rábukkanhatunk, ezek is megérnek egy próbát.

Csecsebecse

Egy nőnek ritkán tudunk valóban tökéletes ruhadarabot választani úgy, hogy ő maga nincs a helyszínen, így, ha már végképp valami csinossal akarjuk meglepni, jobb, ha medált, fülbevalót vagy láncot választunk. Kevés ember ismer jobban egy anya ízlését, mint a lánya, így jó eséllyel nem kell majd azon aggódnod, hogy tetszeni fog-e neki, amit választasz.

Az elmaradhatatlan virág

Nem tehetjük meg, hogy nem teszünk említést az elengedhetetlen anyák napi kellékről, a virágról. Lehet bolti vagy vadon nőtt – egyik kollégánk szerint a lopott orgonánál nincs is jobb –, de a legjobb verzió talán mégis az, ha egy közös kirándulás közben, együtt szedjük össze azt a csokrot. Hidd el, ezt fogja a legjobban értékelni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra