Megnyílt a Starbucks a Mammutban

A Starbucks megnyitotta második, budapesti üzletét. Az új üzlet a Mammutban található, 118 nm-en, 30 ülőhellyel.

A kávézólánc első, budapesti üzletének megnyitója júniusban volt, amikor is Üdvözlet Bukarest! felkiáltással köszöntötték a budapesti vendégeket, majd a nyitás napján órákig kígyózott a sor az üzlet előtt.

Az újonnan debütáló üzlet már a legújabb, karácsonyi termékkínálattal várja vendégeit. Nyitási akcióiban így az elterjedt Starbucks termékek mellett három, csak ebben az időszakban árusított karácsonyi ital (Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, Mocha Pralini) szerepel, melyekhez a Starbucks karácsonyi süteményeit ajánlja. Szemes kávé kollekcióját pedig az 1984 óta létező, és most már Budapesten is kapható Christmas Blend kávé egészíti ki.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.