Síelj nyugodtan a gyerekekkel! (x)

Szeretsz síelni? Szeretnéd a sport örömét a gyerekeddel is megosztani? Igen, tudjuk, hogy amíg őt tanítod és rá vigyázol, már alig marad idő arra, hogy te is élvezd a siklást. Viszont van egy jó hírünk. Simán viheted a gyereket, mert van olyan hely, ahol amíg te síelsz, kedves, hozzáértő emberek nem csak megtanítják erre csemetéidet is, de sok más mókás programmal szórakoztatják őket, míg te kedvenc sportodnak hódolsz!

A megoldás a SLIDE SC csapatának köszönhető, ők nyitottak olyan családbarát szállodát, ahol felhőtlenül élvezheted a sport és a pihenés nyugalmát - akár gyerekeiddel is! A Kinderhotel Weissen Stein 510 kilométerre Budapesttől, Salzburg tartományban található, és egyedülálló módon az egész szezonban nyitva tart, és komplett kis csapattal várja a sízésre vágyó családokat. Egyszerre 6-8 magyar fiatal, fiúk és lányok várják a vendégeket. A csapat tagja egy szakképzett, tapasztalt gyermekfelügyelő, aki délelőtt a síovi csetlő-botló lurkóinak legfőbb támasza a bébi pályákon, vagy akár a legapróbbak játszópartnere a hóban. Délutánjait már a ház jól felszerelt játszószobájában tölti, hogy mire a srácok megérkeznek a sípályákról, izgalmas és érdekes foglakozásokkal várja őket.

A többiek fő feladata a síoktatás, de napi tevékenységük nem csak ebből áll, jó hangulatot is teremtenek, és óvják, védik csoportot. Az oktatás végén sem tűnnek el: van, aki a szaunában várja a szülőket 1-1 jó szaunaszeánszra, míg gyermekeik biztonságban rosszcsontkodnak a játszóházban, és van, aki az éjszakai sízésre, vagy a hótalppancs túrára csábítgatja a lelkes résztvevőket.
Mindeközben a ház személyzete folyamatosan a vendégek magas színvonalú ellátásán szorgoskodik. Magyar szakács lesi a vendégek kívánságait, úgy, hogy közben nem hagyja figyelmen kívül a helyi tradíciókat, és gyermek menüvel is készül, ami nem csak a sültkrumplit, és a rántott dinó falatokat jelenti.
A Kinderhotel Weissen Stein további előnye, hogy közvetlenül a sípályák aljában áll, így a kisgyerekes vendégek akár egy délutáni pihenésre is visszasétálhatnak a legkisebbekkel. Természetesen szívesen látják azokat a felnőtteket is, akik most ismerkednek a síeléssel, ők is részt vehetnek az oktatáson, és együtt vághatnak neki a lejtőknek csemetéikkel.

A Kinderhotel Weissen Stein***

A szálloda Ausztria szívében, Salzburg tartományban, a Lungau sí régióban található. Ide tartozik Grosseck Speiereck, Ausztria III. legjobb sípályarendszere /ÖAMTC/, Ausztria legnépszerűbb sípályarendszere: Obertauern, és itt található Katschberg is, egy alpesi „ékszerdoboz”, fantasztikus pályákkal, csodálatos panorámával. A szobák modernül berendezett 2-3-4 ágyasak egy és két légteresek. Félpanziós ellátással, büféreggelivel, menüválasztásos vacsorával várja a vendégeket. A házban található gyermekjátszó, szauna, valamint síkölcsönző is.

További információ: http://www.slidesc.hu/

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek