Sulinyugi program

Olvasási idő kb. 1 perc

A Sulinyugi program célja, hogy minden iskolás játékosan, a maga korának megfelelő nyelvezettel tanuljon arról, hogy mit tehet a stresszkezelésért. Könnyen bevethető módszerek és bizonyítottan hatékony feszültségkezelő tippek bemutatásával tudatosítják, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. Az iskolákhoz díjmentesen jutnak ki az önkéntes hálózatuk segítségével és tartanak interaktív osztályfoglalkozásokat. Eddig több mint 10.000 gyerekkel és szüleivel tudták megismertetni a hatékony nyugi technikákat.

Sulinyugi program
Sulinyugi program

A Sulinyugi programunk célja, hogy minden iskolás játékosan, a maga korának megfelelő nyelvezettel tanuljon arról, hogy mit tehet a stresszkezelésért. Tudatosítják, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. A program az iskolákhoz díjmentesen jut ki az önkéntes hálózatuk segítségével és tartanak 45 perces interaktív osztályfoglalkozásokat. Eddig több mint 10.000 gyerekkel és szüleivel tudták megismertetni a hatékony nyugi technikákat.

Iskolai komplex programokkal könnyen bevethető módszereket, bizonyítottan hatékony feszültségkezelő tippeket mutatnak, amelyek a mindennapi stresszkezelést könnyítik.

Gyerek foglalkozások: A játékos, 45 perces Sulinyugi órák során a képessé tevés eszközét használják, az interaktivitás, bevonás módszerével játékosan adnak át információkat és formálnak attitűdöt a stresszkezelés témában. A gyerekek a program után tudatosabban kezelik a feszültségeiket, stresszes helyzetekben eszükbe jut alkalmazni a feszültség-levezető módszereket.

Szülők elérése: Az osztályfoglalkozások után emlékeztetőt küldenek ki a szülőknek, amiben összefoglaljuk, hogy miről szólt az óra, milyen stresszkezelő gyakorlatokat próbáltak ki, és miket javasolnak otthonra. A cél, hogy egy nyelvet beszéljenek szülők és gyerekek stresszkezelés témájában is. Egészségnapokon, külön rendezvényeken előadásokat, tréningeket szerveznek szülőknek.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek