A Mikulás okosan bizniszel, pár ezerért levelet is ír

Mikuláscsomag, kisautó, óvodai/iskolai ajándékhúzás, fizetett Télapó – a lehetőségektől függően minden szülő meglepi valamivel a gyerekét december hatodikán. De azt tudta, hogy akár levelet is rendelhet a Mikulástól? Persze, nem az igazitól, viszont ezt nem önnek kell megírnia suttyomban, hanem postán jön, akár egyenes Lappföldről, meglepetéssel, pénzért. Mikuláslevelet itthonról is rendelhet, mutatjuk is, honnan, mennyiért.

Egyre több olyan szolgáltatás érhető el, aminek lényege, hogy a gyerekek postán kapjanak ajándékot a Mikulástól, de nem amolyan tömeggyártottat, hanem személyreszólót. Legyünk őszinték, melyik gyerek ne szeretne egy hivatalos igazolást arról, hogy egész évben jó volt? Vagy melyikük ne örülne valami kis mütyürnek, amit a Mikulás rejtett a csomag mellé, a tisztára pucolt cipőjébe? Ha valamelyik gyerek elszólta magát az óvodában vagy elbizonytalanította gyerekét arról, hogy akkor most létezik-e a Mikulás vagy sem, akkor egy ilyen levéllel akár el is oszlathatja a kétségeket. Vagy esetleg megírhatja ön.

Levél Finnországból 2500 forintért

Az eredeti, finn Mikulástól érkező levél a legmenőbb, ami egyenesen Lappföldről, Rovaniemi városából érkezik, ezt rögtön két helyről is megrendelheti. Az egyik helyen magyar nyelven írott levelet rendelhet, karácsonyos pecséttel, amihez a Mikulás egy képet is mellékel magáról. Mindez 7.95 euróba, azaz nagyjából 2500 forintba kerül. A másik helyen is ugyanilyen áron ír a Mikulás, szintén karácsonyi borítékban és bélyeggel, itt viszont egy kártyanaptárat mellékel a levél mellé. 

shutterstock 116295424

Magyarországról már egy ezresért is rendelhet

Mikuláslevél

A mikulaslevel.hu szerint nincs annál izgalmasabb, mint amikor gyermeke egy névre szóló levelet talál a postaládában, illetve mégis: ha az a levél a Mikulástól jön (még december hatodika előtt). Kiválaszthatja, milyen mintájú levélpapíron érkezzen az üzenet, sőt akár teljesen egyedi szöveget is diktálhat a Mikulásnak. A 995 forintos csomagban talál egy dedikált fotót a Mikulásról, kap egy kis rénszarvaseledelt zacskóban, aminek finom illata miatt a rénszarvasok (esetleg környékbeli macskák) hamarabb odatalálnak a házhoz és hálásak lesznek. Lesz még a csomagban egy öntapadós matrica, hogy tényleg egészen biztosan odataláljon a Télapó, valamint egy bónusz oklevél is, ami igazolja, hogy gyereke egész évben jól viselkedett. 

Mikulásiroda 

A Mikulás irodájában minden levél egyedileg készül és még felnőttkorában is emlékezni fog rá –írják. Ez egyébként tényleg igaz, én például a mai napig jól emlékszem, mikor a Dörmögő Dömötör magazinban megtaláltam a Mikulás címét, írtam neki Finnországba és válaszolt is egy nagyon menő karácsonyos levélpapíron. Attól kezdve életem célja lett, hogy legalább annyira megtanuljak angolul, hogy megértsem, mit válaszolt. Jelentem, összejött, a Mikulás pedig csak általános dolgokat írt, viszont azóta is emlékszem rá. Igaz, akkor még nem épített rá egy egész vállalkozást, de bizonyára a Mikulást is elérte a gazdasági válság.

Innen egyébként akár felnőtteknek is rendelhet, de most maradjunk a gyerekek csomagjainál. Négyfajta csomag közül választhat, a legolcsóbb 1790 forint, a legdrágább 3990 forint, utóbbiban egyébként az is benne van, hogy a Mikulás a születésnap közeledtével is felköszönti gyermekét. Levél és meglepetés matrica mindenkinek jár, ám ha dedikált fotót vagy oklevelet is szeretne, akkor mélyebben a zsebébe kell nyúlni. A legdrágább csomaghoz az említett születésnapi köszöntés mellett névre szóló egyedi tejcsoki, sőt egy sheavajas karácsonyi szappan is dukál, ez utóbbiért biztosan teljesen odalesz a gyerek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek