LÁJFHEKK

Ültess te is alsónadrágot!

Aladár 2017. május 4., csütörtök 15:09

Az ördög nem alszik. Most épp Kanadában tevékenykedik, és az emberek alsónadrágjaira fáj a foga.

Sajnos nem alsónadrágfát fedeztek fel, pedig nagy segítség lenne, ha fáról szedhetnénk az alsónadrágot, mint a szilvát. Ellenkezőleg, a Kanadai Talajjavító Társaság (vagy Talajfejlesztő Bizottság, esetleg Kanadai Nemzeti Talaj Konzultáció) az alsónadrágjainkat akarja!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: élet a bomber- és farmerdzsekiken túl

moana 2017. május 3., szerda 15:46

Igen, ezekkel vannak tele most az üzletek, de szerencsére más lehetősége is van annak, aki új felöltőt szeretne venni tavaszra. Mutatjuk is!

Nappal néha már elég egy kardigán is, de reggelek és az esték még hűvösek, szóval dzseki nélkül azért nem érdemes elindulni. A hajtás után megpróbálunk ötleteket adni, ha még nem találtad meg az igazit. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt vásárolhatsz csomagolásmentesen

Juhász Edina 2017. május 3., szerda 13:59

A nejlonzacskók ideje lejárt, egyre több helyen lehet saját csomagolásba kérni akár a tejfölt is.

Egyelőre a piacok vezetik azoknak a helyek a listáját, ahol csomagolásmentesen tudsz vásárolni, vagyis a saját kis edényedbe kérheted mondjuk a tejfölt, vagy éppen a kakaóport. 

GettyImages-73735607
Fotó: David Paul Morris / Getty Images Hungary
Távolról sincs vége, olvasson még »

Bevehetünk lejárt szavatosságú gyógyszert?

Aladár 2017. május 2., kedd 17:20

Egy-egy vény nélkül kapható szerrel lehetünk bátrabbak, de sok olyan gyógyszerfajta is van, amivel semmiképp nem ajánlott kísérletezni.

Sokakban felmerül a kérdés, vajon biztonságosak és hatékonyak-e a lejárt szavatosságú gyógyszerek. Ahogy az a Huffington Post cikkéből is kiderül, sok függ az újrahasznosítani tervezett gyógyszer típusától, tárolási körülményeitől, és természetesen attól is, pontosan mennyi ideje járt le a szavatosságuk. Bizonyos esetekben működhet a dolog, de azért jó pár olyan gyógyszer is akad, amivel jobb, ha nem kísérletezünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: megkóstoltuk a környék rendelős hamburgereit

Juhász Edina 2017. május 2., kedd 07:46

Hamburgereket rendeltünk a szerkesztőségbe, hogy kiderüljön megéri-e elsétálni egy gyorsétteremig, vagy jobb, ha házhoz jöjjön az ebéd.

A gyorsétkezdei és a trendi, kézműves hamburgerek között állhatnak félúton a rendelős hamburgerek, amik már csak azért is számítanak nehéz műfajnak, hiszen míg az előző két esetben gyorsan összepakolják a szendvicset, a házhozszállításnál még meg kell küzdeni az elemekkel: el kell érni, hogy ne legyen szottyos a végeredmény, na meg jéghideg. Éppen ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy mit tudnak azok a budapesti hamburgerezők, amik a szerkesztőségünkbe is szállítanak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A galambfióka az új fehér holló

Aladár 2017. május 1., hétfő 14:56

A galambok legkisebbjei magasan elhelyezett, eldugott fészkekben válnak kifejlett repülő patkányokká.

Az élet nagy kérdései közül egy: miért van az, hogy egy-egy nagyvárosban szinte minden sarkon galamb bandákba botlani, galambfiókákat mégsem látni soha? A galambfiókák láthatatlanok maradnak, mint a thesztrálok, ők a nagyvárosok koszos és csúnya egyszarvúi.

shutterstock 150134906
Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a nyár, költözz ki az erkélyre!

Juhász Edina 2017. május 1., hétfő 10:56

Lassan megállíthatatlanul itt a jó idő, eljön az erkélyen és a teraszon vacsorázás vagy csak az egyszerű vasárnap délutáni ejtőzés időszaka. Összegyűjtöttük honnan mivel lehet feldobni a teraszt.

A tavasz beköszöntével minden a kerti munkálatok és a kültérre szánt bútorok körül forog, pedig jobb híján sokan az erkélyen vagy egy kisebb teraszon ejtőznek nyaranta. Jó hír nekik, hogy trendi kiegészítőket és bútorokat nemcsak a kertben lehet felhalmozni, sőt számtalan olyan megoldást kínálnak az áruházak, amivel egy kisebb erkélyen is jut hely mindennek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dörzsöld le magad kávézaccal, az legalább ingyen van!

Aladár 2017. április 29., szombat 13:37

Kertészettel kapcsolatos trükkök, nem csak kertészeknek!

A 5-Minute Crafts videójából bárki megtanulhatja, hogy kell pár virágcserép, egy csomó festék, és egy pohár felhasználásával egy darab gyertya befogadására képes cserépvárat építeni. Vagy, hogy ha lekonyult a cserepes virág akkor meg kell öntözni házi tápoldatot kell készíteni neki banánból meg tojáshéjból meg kávézaccból.

Na jó, nem gonoszkodunk tovább, egy csomó valóban hasznos tippet is elleshetünk a videó készítőitől, akik megint biztosra mentek, és nézőik elégedettségének biztosítása érdekében 13-nál sokkal több trükköt zsúfoltak a videóba.

Van itt műanyag palack alapú pohár-, törlőkendő-, és rizsadagoló; furfangos cserepek, kertészek számára ideális, lehasznált farmerből készült szerszámtartó; és pólóból készült, virágok felfüggesztésére alkalmas virághinta is. A kávézacc újrahasznosítására is vannak itt tippek, a kávézacc ezek szerint szagelszívó berendezés, bolhariasztó kutyasampon, és testradír szerepét is betöltheti az életünkben.

Hogy mi köze a testradírnak a kertészethez, az persze jó kérdés. A trükkök nagy része valóban olcsó, az esetek többségében 0.00 magyar forint az anyagköltség.

Erre figyelj, ha kanapét vásárolsz

Aladár 2017. április 28., péntek 17:30

Nem árt körültekintőnek lenni a megfelelő kanapé kiválasztásakor.

A kanapévásárlás elviselhetetlen könnyűsége

Vajon sikerült az ideális kanapét kiválasztanod? És nem fizettél túl sokat érte? Ha alaposak akarunk lenni, a bútorválasztás zavarba ejtő, akár ijesztő feladatnak is tűnhet. Sajnos a bútorgyártók sem mindig őszinték termékeik képességeit illetőleg, és gyakran túl is árazzák azokat.

shutterstock 514912501
Fotó: Shutterstock

Nem árt tehát egyértelműsíteni magunkban, mik azok a dolgok, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán kényelmes, tartós bútordarabot tudjunk kiválasztani. A négy legfontosabb ilyen kategória a keret minősége, a rugórendszer, a párnázás, és a bútorszövet szabása. Mindezt szem előtt tartva, a következő dolgokra érdemes figyelni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dühös vagy? Takaríts! Takaríts durván!

Aladár 2017. április 26., szerda 17:10

Ha van olyan ismerősöd, aki a mérgét vak rombolással vezeti le, itt az ideje, hogy megismerje a düh alapú takarítás módszerét.

Ha valami miatt idegesek, mérgesek vagyunk, jó ötlet lehet a sötét oldal energiáit a környezetünk és önmagunk ököllel vagy alkohollal való lerombolása helyett valamilyen konstruktívabb tevékenységbe ölni. Egy jó jedi ilyenkor takarít. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt vedd meg: szuper lámpák aliról, ebayről

Divany.hu 2017. április 25., kedd 17:41

Körbenéztünk a neten, és bizony jobb ajánlatokat találtunk csillárokra és falikarokra, mint a környező boltokban. Légy eredeti, merj törékeny holmit is netről rendelni, és figyelj a lámpa áramfelvételére, valamint arra, hogy olcsó húsnak sokszor híg a leve...

Egyedi csillárt, falikart és/vagy akár állólámpát találni frissen felújított lakásunkba korántsem egyszerű feladat. Ha boltokba megyünk nézelődni az ízléstelenség teljes elhatalmasodása mellett az áraktól dobunk még nagyobb hátast. Ha otthon, a négy fal között keresgélünk lámpákat, az árak továbbra is lehetnek sokkolóak, és az időt is rá kell szánni, de legalább sokkal több mindenből választhatunk. 

És ha kitartóak vagyunk, és tudjuk, mit keresünk, akár az ebay-en, sőt, az aliexpressen is találhatunk kincseket, és persze vannak nemzetközileg is szállító lámpaboltok, ahol szintén keresgélhetünk.

Külföldi netes rendelésnél viszont triplán figyelj oda, ki az eladó, ha nem akarsz melléfogni, csak olyantól rendelj, akinek már sok-sok (több ezer) megrendelés után is jó az értékelése, és az is klassz, ha az adott darabra is sok pozitív visszajelzés van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hol vásároljunk olcsó cipőt?

nemoszi 2017. április 25., kedd 11:39

Vagy simán csak jót? Boltkörkép árakkal, képekkel!

A táskák és dzsekik után most a cipőkínálatot is megmutatjuk: találtunk egész olcsón, már párezer forintért is mokaszinokat, balerinákat, de a galériában találhat 20-30 ezres cipőcsodákat is. Ami a trendeket illeti: mindenhol kaphatók fémesen csillogó lábbelik, az Oxford-cipők és belebújós tartják magukat, és jön föl az utcai edzőcipőkínálat. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kicsit benézte a nagyi a virágmintát

Aladár 2017. április 24., hétfő 17:03

Ízlés szerint el lehet könyvelni reménykeltő, vagy épp ellenkezőleg, az apokalipszis közeledtét jelző jelenségnek is, tény azonban, hogy 2017-ben néhány kattintás elegendő ahhoz, hogy pár nap múlva már át is vehessük saját, vadiúj, péniszmintás díszpárnánkat.

Idősödő családtagjaink egyes könnyfakasztó melléfogásait látva egyáltalán nem rendkívüli A nagyi és a hímtagokkal gazdagon meghintett díszpárna esete, inkább az lehet meglepő, hogy aránylag kevés hasonló incidensről tudni. Egy Reddit felhasználó publikálta a következő míves, inkább műtárgynak, mint használati tárgynak tűnő párnáról készült fotót.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Júniustól új helyre zarándolkolhatnak svéd bútorok rajongói

Aladár 2017. április 24., hétfő 13:16

Az új áruház júniusban nyílik, és sok kutat ástak hozzá.

Az Ikea legújabb, soroksári áruháza június 14-én reggel 9-kor nyit. Az áruház fűtésére/hűtésére olyan geotermikus, környezetbarátbarát fűtési rendszert alakítottak ki, ami 140 db, 120 méter mély kút kiásását követelte meg az építőktől. Az Ikea úgy tűnik komolyan veszi ezt a megújuló energiaforrás dolgot. Vagy csak nagyon szeretnek ásni…

A nyitást beharangozó videóból az is kiderül, hogy az áruház meglehetősen nagy, meglehetősen sokan dolgoztak rajta, kék-sárga színű és lakberendezéssel kapcsolatos dolgokat árul majd. Ha pontosságra törekszik az ember, úgy lehetne leírni az új Ikeát, hogy olyan lesz, mint amilyen a többi Ikea. Fő a megbízhatóság!

Ez lesz az új menőség a lakberendezésben!

Adamek Alma 2017. április 23., vasárnap 17:52

A Milánói Design Héten kiállító tervezők szerint menő lesz a csőváz, a pasztell és a színes üvegek.

Pár hónappal a stockholmi Design Weeket követően az olasz divatfővárosban is bemutatták a legújabb trendeket a Milánói Dizájnhéten, az 56. Salone del Mobilén és kétévente megrendezésre kerülő Euroluce lámpavásáron.

A galériára kattintva mutatjuk, hogy milyen formákban és színekben gondolkodtak a kortárs dizájnerek a világ egyik legelismertebb és legnagyobb bútorkiállításán, ahol kiderült, hogy a jól bevált klasszikusok mellett a jövőben menő lesz a csőváz szerkezet, a műgyanta, a színes üvegek, a márvány és a pasztell. Meg az is, hogy a galériában összeszedett, szakmai berkekben szenzációt keltő újdonságok egy részénél egész ügyesen be tudjuk azonosítani, hogy az egy szék vagy asztal, vannak viszont olyan műremekek, amelyek funkciójával kapcsolatban a sötétben tapogatózunk.

Valószínűtlenül gyönyörű fák

Aladár 2017. április 22., szombat 16:34

De legalábbis megnyugtatnak. Szánj minden nap legalább 10 percet fa nézegetésre!

A fák csodálatos jószágok. Nemcsak lajhárok, Ford Anglia típusú személygépjárművek, és Mijazaki karakterek otthonául szolgálnak; ellátnak minket oxigénnel; és árnyékot szolgáltatnak a hőségben. Emellett, szakszerű kivágás után tüzelőanyagként is megállják a helyüket.

De az itt megmutatott fákról reméljük senkinek nem a tüzelő ugrik be elsőre, bár kétségtelen, hogy a lentebb szemügyre vehető Angyal Tölgy például évekre megoldást jelenthetne egy nagyobb baráti társaság barbecue szükségleteire is.

Nem kell megijedni, ha valaki nem látja benne az angyal formát, az Angyal Tölgy a helyi folklór szerint a körülötte bandázó angyalokról, illetve egy még szárazabb magyarázat szerint az ott élő Angel házaspár birtokáról kapta a nevét.

Ilyen és ehhez hasonló fanevezetességekkel találkozhat, aki végigböngészi a következő fa-válogatást, amelyben sok különleges és gyönyörű fát mutatunk meg.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: mindegy, hogy cukormentes vagy cukros kólát veszel?

Juhász Edina 2017. április 21., péntek 14:38

Állítólag az új receptúrával már alig van különbség a cukormentes és klasszikus kóla íze között. Vajon a szerkesztőségünkön is kifog ez a teszt?

Zéró és sima - vagy ahogyan többen hívjuk, normális - kólának az íze is más, vagyis csak volt, ha minden igaz. A gyártó ugyanis változtatott a receptúrán, ezzel pedig a sajtóközlemény szerint még közelebb jár a hagyományos kóla eredeti ízéhez a cukormentes verzióé. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

Menő/Ciki

Aladár 2017. április 21., péntek 11:29

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Távolról sincs vége, olvasson még »
104 szavazat 122 szavazat

8 tipp az igazán menő erkélyért!

maze 2017. április 20., csütörtök 16:46

Itt a tavasz, ideje kihajigálni mindent az erkélyről, ami nem oda való, és beköltöztetni a növényeket, kávézó asztalkát és a jókedvet!

Hívják bár balkonnak, erkélynek, terasznak, az embernek szüksége van egy térre, ahol úgy tud szabadban lenni, hogy közben otthon is van egyszerre. Tudja ezt minden olyan szerencsés, akinek valaha volt terasza, de mi most senkit nem a terasz fontosságáról akarunk meggyőzni, hanem sokkal inkább arról, hogyan kell berendezni azt úgy, hogy kedvünk is legyen kiülni akár a hűvösebb tavaszi estéken is. 

Kezdjük azzal, ami ugyan egymondatossá teszi cikkünk értelmének lényegét, de mégis a legnagyobb igazság: Legyen ZÖLD! Mondjuk így: 

Aztán, ha ezt átvittük a mélyen tisztelt lakógyűlésen, akkor nincs is nagyon miről beszélni... Persze, hogy csak viccelünk, hiszen az első és legfontosabb, hogy meglegyen az akarat, ami egy élhető erkélyhez kell, azaz hogy ne a lakás ezen helyisége legyen az úgynevezett "rumpelkammer", azaz az a hely, ahova a biciklitől a sílécen át a kinőtt gyerekágyig minden megy. Tudom, nem könnyű, de érdemes elhinni, hogy csak akarni kell, házasságok múlhatnak egy kellemes intimitással berendezett erkélyen.

Ha kisebb erkélyünk van, és nincs kedvünk/időnk komoly bútorokkal feldíszíteni azt, akkor választhatjuk ezt a tökéletes megoldást és a földön ülést, amikor az idő engedi. Persze a növények gondozása és a miniszökőkút vízellátása annyira itt is komoly feladatnak tűnik, de kicsire nem adunk, és tényleg frankón néz ki. 

How cute is this balcony Garden!* #interiordesign #interiordecor #interiorforall #interiorinspo #balconygarden #balcony pic credit homewoo

Lady.MaryTherese (@lady.marytherese) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sörös pénzeli a civileket

Juhász Edina 2017. április 20., csütörtök 14:16

Ki hallott már olyat, hogy sörözéssel lehet segíteni civil szervezeteknek? Mi! Mutatjuk is, hogy hogyan.

Adott egy csapat fiatal, akik segíteni szeretnének, meg közben jót iszogatni. És adott egy sör, illetve egyből kettő, amik nem akarnak kézműves csúcssör szerepében tetszelegni, viszont mindkettő többet tud bolti társaik többségénél. És akkor nézzük részletesebben, miről is szól a jótékonysági sör, vagyis a Share modell, amivel minden szereplő jól jár.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dagadt egerek hesszeltek a baranyai élelmiszerboltban

Juhász Edina 2017. április 19., szerda 11:22

Több mint százféle lejárt élelmiszert próbáltak eladni egy baranyai településen.

Vásárosdombó élelmiszerboltjában a tulajdonos kissé félreértelmezte a retróláz kifejezést, és lejárt szavatosságú termékekkel töltötte fel az árukészletét, ami pedig még esetleg fogyasztható volt, annak egy részén az egerekkel kellett megosztoznia a vásárlóknak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Soha többet kupi a konyhapulton!

Divany.hu 2017. április 18., kedd 17:24

Ki nem ismeri az érzést, amikor már a frissen vett zöldségeket se tudjuk kipakolni a konyhapultra, mert az tele van az előző napi vacsora maradványaival, meg a heti postával. Pedig tök egyszerűen meg lehetne úszni a rendetlen konyhapultot: rendesnek kell lenni!

Amióta a fránya amerikai konyhák a divatba jöttek, azóta tudjuk, hogy ha rend van a konyhában, a lakásban is rend van. Mégis a világ legnehezebb dolgai között tartjuk számon az üres konyhapultot, pedig sokkal nagyobb kedvvel állunk neki akár egy komolyabb vacsora elkészítésének is, ha rend van körülöttünk. Az apartmenttherapy-n találtunk néhány praktikus ötletet arra, hogy egész évben rendezett konyhai körülmények várjanak ránk, legyen szó akár amerikai típusú, akár normál konyháról.

Az egész alapját az a felismerés adja, hogy a rendetlenségnek általában minden lakásban van néhány fix kiindulópontja, magyarul van pár olyan hely, ahová először tesszük le a dolgokat. Aztán, amikor az megtelt, akkor kezdünk máshova pakolni, aztán megint máshova. Ha az elsődleges kupizónát megtanuljuk viszonylag jól kordában tartani, az az egész lakás rendességére látványos hatással lesz.

És a tapasztalatok szerint az emberiség univerzális elsődleges kupizónáinak megfontosabbika a konyhapult.

Főzés közben folyamatosan rakjunk rendet

Elsőnek nem árt, ha miután előkészítettük az ételt, rögtön minden felesleges edényt, kést, vágódeszkát elmosogatunk. Ennek gyakorlati haszna is van: először is a desszert nem lesz fokhagymaízű a főétel elkészítése után, másrészt a folyamatos pakolás-mosogatás-újrakoszolás triumvirátusa ugyan sziszifuszi munkának tűnik, de egyszer csak vége lesz, és asztalhoz lehet ülni nyugodt körülmények között. Az más kérdés, hogy ebéd után, az asztal leszedésével ,még vár ránk egy feladat, de mennyivel kisebb, mintha az egész főzés összes szemetét, kellékét, koszos edényét is akkor kezdenénk el rendberakni. 

shutterstock 422846599

Ne a konyhapultra dobáljuk az iratokat

A postaláda kiürítése után annak tartalmát folyamatosan a konyhapultra halmozod? Együtt vár jobb sorsra a Nemzeti Együttműködés kérdőíve a villanyszámlával? Ez a megoldás teljesen természetes, kiváltképp, ha éppen bevásárlásból, óriási zacskókkal jövünk haza, ám nem állapot! Legalábbis, ha rendezett konyhapultot szeretnél.

A postának és egyéb reklámanyagoknak, ha nem a szelektív kukában, akkor egy, erre a célra kialakított tárolóban van a helye. El lehet helyezni az előszobában, vagy a konyhának egy kevésbe feltűnő, kihasználatlan területén egyaránt. Értelemszerűen ezt is üríteni kell néha, ami mondjuk azért sem árt, mert talán nem zárják el az áramot, ha időben befizetjük a csekkeket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tavaszi táskakörkép: mutatjuk a kínálatot!

nemoszi 2017. április 18., kedd 14:27

Rengeteg üzletben jártunk, felkutattunk a párezres daraboktól a több tízezresig mindent. Sok sok kép!

Tavasszal nemcsak átmeneti kabátot, hanem táskát is szívesen vásárol az ember: oké, táskából elég lenne összesen egy is, de remek kiegészítő, egy jól eltalált darab sok ruhát képes feldobni. Ráadásul némelyik táska ára egy-egy nyakláncéval vetekszik, ha nem vagyunk nagyon megszorulva, nincs igazán okunk arra, hogy 1-2 táskával húzzuk le az életünket. Hogy 2017 tavaszán éppen mit kínálnak az üzeletek, azt a hajtás után megnézheti!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lepukkantból menő konyha 120 ezerért

Adamek Alma 2017. április 17., hétfő 14:15

Egy kreatív blogger szerint akár 100 ezer forintból helyrepofozhatjuk a helyiséget.

Többször is foglalkoztunk az elmúlt hetekben a konyhákkal, sőt azt is megmutattuk, hogy milyen változásokon ment át a helyiség az elmúlt 100 évben. Ezúttal a Dr. Livinghome bloggerének, María Jesús Vázquez olcsó és könnyen kivitelezhető projektjét mutatjuk be, amiből kiderül, hogy nem feltétlenül kell nagy költségekbe vagy adósságba verni magunkat ahhoz, hogy egy szerethető, trendi főzősarkat varázsoljunk magunknak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így kertészkedj az erkélyen sikeresen!

Aladár 2017. április 16., vasárnap 16:19

A tavasz érkeztével ellenállhatatlan vágyak, soha nem látott érzelmek ébrednek sokakban: "Itt az ideje, hogy hobbikertésszé váljak!"

A tavaszi zöldben sétáláskor sokak fejében megszületik az ötlet, hogy kertészkedésre adja a fejét. Hiába azonban az elhatározás, a város szívében nem igazán adottak a körülmények a nagygazdálkodásra. Ha a Gladiátor fantáziánkat nehéz is lesz valóra váltanunk, azért mindenkinek van esélye a kistermelővé válásra. Egy kis kreativitással bárki belevághat a földművelésbe, elég lehet ehhez egy erkély is. 

shutterstock 503237617
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 129

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés