Gondolj a környezetedre és bulizz egy jót!

Szeptember 25-én harmadszor rendezik meg a Fenntarthatósági Napot a Millenáris Teátrumban. A fiataloknak szóló interaktív zöldkonferencia idén az esélyegyenlőség - fogyasztás - klímaváltozás jegyében telik majd, ahol a beszélgetések mellett koncertek is lesznek.

Szombaton 12 órától a Millenáris Teátrumban, harmadik alkalommal rendezik meg a Fenntarthatósági Nap elnevezésű, elsősorban fiatalokat célzó zöldkonferenciát, ahol a társadalmi szekcióban ezúttal az esélyegyenlőség, gazdasági téren a fogyasztás, környezeti szempontból pedig a klímaváltozás kerül fókuszba.

Az interaktív beszélgetéseken esélyegyenlőség témában a tervek szerint megszólal majd Fiáth Titanilla klinikai szakpszichológus, börtönpszichológus, Jónás Tamás roma származású költő, Juhász Péter, aki a romákat saját jogaikra tanítja és Moldoványi Ferenc filmrendező. A fogyasztás-szekcióban többek közt Kolin Márkot, a Kolin frontemberét és Szabó Simon színész-rendezőt hallhatjuk.

A szervezők célja, hogy folyamatosan aktívan tartsák és bevonják az idelátogatókat. „Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Tesszük ezt síppal, dobbal, Vj-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással”.

A fejtágítás után természetesen a koncertek sem maradhatnak el: többek közt fellép a Balkan Fanatik, a Besh o droM, a Rhythm&Sex és a Kishúg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra