Pácolt állatvégtagok mennyországa és egyéb ínyencségek – a Dunapanda szupermarketben jártunk

Végtagok, nyelvek és százéves tojás – szokatlan csemegék, igaz? De csak addig, míg az ember el nem látogat a budapesti kínai negyedbe, aminek szupermarketjében még meg is unhatja a sétálókiszereléses végtagokat, mindenízű nassokat. Hihetetlen mennyiségben és végtelenül változatos ízekben elérhetők ugyanis.

Kőbánya alsó vasútállomásnál nemcsak a magyar folklórba leshetünk be, itt kell leszállni akkor is, ha a Dunapanda Szupermarketbe látogatunk. Utóbbiért mindenképpen megéri ide szervezni egy kiruccanást: akár nagybevásárolnánk, akár csak néhány ételkülönlegesség kapcsán szeretnénk hüledezni, prímán fogunk szórakozni.

Azzal, hogy a Dunapanda egy óriási alapterületű, ínyencségeket is árusító üzlet, még semmit nem mondtunk. De ha hozzátesszük, hogy itt békésen megfér egymás mellett a négytojásos magyar tészta a snackként árult pácolt csirkelábbal és a szivárvány minden színében elérhető csőfarmerrel, és hogy a százéves tojás sem vész össze a Boci csokival, már közelebb járunk az itt található végtelen változatossághoz. Egyszerűen pazar, mennyi mindent lehet itt kapni, és messze nem csak a bámészkodók szórakoznak jól: séfek is rendszeresen keresik fel az üzletet, amikor egy-egy különleges hozzávaló után kutatnak. 

A kedvenceinket mutatjuk:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek