18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Legbénább stockfotók: a bizarr nőgyógyász és a szexéhes titkárnő

Írógépet már csak szexi írónők használnak, csipeszre viszont minden evolúciós biológusnak szüksége van. Különben nem tudnának hozzányúlni a DNS-molekulákhoz.

A mintaképek csodálatos világa eddig is bővelkedett a viccesebbnél viccesebb sztereotípiákat felvonultató, vagy csak simán agyalágyult képekben, a #BadStockPhotosOfMyJob hashtag felbukkanása óta viszont tényleg folyamatosan özönlenek a munkájukkal kapcsolatos fotókon röhögő orvosok és írók által fellelt gyöngyszemek. A legújabb, pici csipesszel DNS-re vadászó kutatókat és írás közben is mindig szexi szerzőket felvonultató gyűjtést a Fem Positive-nek köszönhetjük.

"Nem tudom, hogy mi a baja itt az embereknek. Én pontosan így nézek ki, amikor írok"

A parányi csipeszek világa

Az evolúciós biológusok munkája például szemlátomást abból áll, hogy icipici csipeszekkel böködnek szépen kifeszített DNS-molekulákat. 

"Nektek fogalmatok sincs, milyen nehéz olyan csipeszeket találni, amik elég kicsik ahhoz, hogy felcsippentsek velük egy darabka DNA molekulát (ami evolúcióbiológusként nyilván a munkám jelentős részét teszi ki.)"

Szerinted hogy néz ki egy programozó?

Ha sötétben gépelő, magára is kódot vetítő szemüveges férfit képzeltél el, nem jársz messze az igazságtól!

"Egy sötét szobában ülök és kódokat vetítek egyenes az arcomra, miközben bonyolult problémákat oldok meg. Ez segít nekem az elmélyülésben és abban, hogy "érezzem" a kódot."

Minden OK!

Egy magára valamit is adó nőgyógyász pedig természetesen egy kedves/hátborzongató mosollyal kísért hüvelykkel jelzik, ha mindent rendben találtak odalent.

"A vizsgálatok után ómindig okét mutatok a hüvelykujjammal, ez egyátalán nem beteg."

Fehér köpeny, sztetoszkóp

A fehér köpeny és a sztetoszkóp természetesen továbbra is olyasmi, amit még az ágyban sem vetnek le az orvosok. Nem is csoda, hisz sztetoszkóp nélkül nem lennének képesek meghallgatni a… huskyk vállízületeit. És a fákat. És az agyat ábrázoló modelleket?

"A vállizület meghallgatása elképesztően fontos része minden vizsgálatnak. A szív és a tüdő a lúzereknek való."

"Ha valóban meg akarod érteni az agy működését, meg kell hallgatnod." 

Ha nézegetnél még szüreális képeket, akkor ne hagyd ki ezt sem:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek