Ilyen lett volna a Nevermind, ha Yoda nem jediket képez inkább

Steven Lear egy magát szabadúszó digitális művészként definiáló fickó, a mi szempontunkból pedig az a leglényegesebb információ róla, hogy ő viszi a Why The Longplay Face? nevű oldalt, amit eláraszt a jobbnál jobb alkotásaival. Saját bevallása szerint három dolgot imád: a filmeket, a zenét, meg a Photoshopot, ezért a hobbijában ezt a három dolgot egyesíti. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy híres lemezborítókat mixel híres filmek híres szereplőivel, néha egészen parádés eredményeket elérve.

Ilyen lehetne például a Nirvana  legendás Nevermind című albumának borítója, ha Yoda a jedi lovagok mestere helyett kaliforniai életmódguruként futott volna be. Persze, ma már nyilván YouTube-videókban tanítaná a relaxációs gyakorlatokat, de akkoriban tényleg nem nagyon lett volna erre más lehetősége, mint az LP formátum.

Happy 25th Birthday #Nevermind 🎂

WhyTheLongPlayFace (@whythelongplayface) által közzétett fénykép,

Ez pedig Michael Jackson Thrillere, csak ezúttal Jeff Goldblummal a borítón. Ekkoriban szegény Jacko már tényleg jobban hasonlított rá, mint eredeti önmagára (a Bad idejére pedig végképp egészen felismerhetetlenné műttette magát), és ahogy ő a Thriller klipjében zombivá változott, úgy Goldblum se a legjobb arcát mutatta az ekkoriban készült Légyben.

WhyTheLongPlayFace (@whythelongplayface) által közzétett fénykép,

És ez persze nem minden, Lear szerencsére elég termékeny művész, rengeteg ilyen borítót készített már, erre megtalálja az összeset.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek