Disney-hősnőket nem látott még ilyen szexinek!

Bár a Disney valószínűleg nem szexszimbólumoknak szánta a hercegnőit, a rajzolt csajok nőiessége számos művészt megihletett már. Volt, aki menstruálva képzelte el őket, akad, aki a képzelt Instagramjukat álmodta meg, volt, aki azt mutatta meg, hogy élőben is jó nők volnának, és persze készült róluk egy csomó animepornó is, de ezeket inkább nem linkeljük be. 

Most egy orosz származású Los Angeles-i művész, Andrew Tarusov gondolta újra a hercegnőket, méghozzá pin-up modellként. A művész Instagram oldalán találkozhatunk többek között a meztelenül pózoló Ariellel, a sokatmondó jelentbe pakolt Hófehérkével és Kukával, a hercegét félreérthetetlen pózban váró Csipkerózsikával és a dominát játszó Belle-lel

Tarusov egyébként számos zenei- és divatlapnak dolgozott az elmúlt tíz évben, de a Daily Mail szerint a kedvenc műfaja a vintage stílusú pin-up és a képregény maradt. Hát ezeket vegyítette össze, hogy megmutassa hogyan lehet az ártatlan hercegnőkből szexi címlaplányokat faragni. Hát épp így: 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.