Így él egy szuperhős a szürke hétköznapokban

Hétköznapi szituációkban ábrázolja különböző életkorú szuperhősét valósághű olajfestményein a stockholmi székhelyű művész, Andreas Englund. Legújabb sorozatának másik érdekessége, hogy az óriás méretű képeken nem a megszokott, erejük teljében lévő jelmezes alakok köszönnek vissza, mivel a művész koncepciója az volt, hogy korosodó öregurakként ábrázolja az ikonikus jelmezbe bújtatott figurákat – írja a juxtapoz.com az 1974-ben született Englund humoros munkájáról.

„Mindig is szerettem volna megosztani a gondolataimat másokkal, akár beszélgetés formájában, akár vizuálisan. Ahhoz, hogy megértsük egymást, kapcsolatba kell lépni az emberekkel, meg kell őket szólítani. Számomra a művészeti vezető és a művész munkája mindig is szimbiózisban volt egymással. Mindkettőnek a történetmesélés és a kommunikáció a feladata" – mutatja be magát a művész.

Az „Aging Superhero” című sorozatot meg is lehet vásárolni Englund oldalán, ahol a képek nyomtatott verziója limitált szériában 1350-7500 svéd korona (kb 45000 – 250000 forint) között szerezhető be. Amennyiben egy egyedi olajfestményre fájna a fogunk, azért már emailben kell árat kérni a mestertől.

Nézze meg a galériában, hogy milyen egy nyugdíjas szuperhős gombaszedés, narancspucolás, bevásárlás vagy fogászati kezelés közben!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.