no

Ön elhiszi, hogy valóban elélveznek a vásznon?

A filmtörténelem csak úgy bővelkedik a vicces, megjátszott, erőltetett vagy épp kifejezetten kínos szexjelenetekben és orgazmusokban, így ha maga a film nem is, de ezek legtöbbször megmaradnak a kollektív emlékezetben. Összegyűjtöttünk pár ismert jelenetet, Önök szerint hány pontot érdemelnek a tízes skálán?

Rossz tanár

Justin Timberlake és Cameron Diaz már rég szakítottak, amikor egy film erejéig még összebújtak utoljára az ágyban.  Ám nem valami szokványos módon, mivel az énekes által megformált, kissé esetlen tanár nem kívánt megválni ruháitól, és így próbált eljutni a csúcsra. Ez persze sikerült is neki, kár, hogy a meglepődött kolléganő erre csak várhatott.

Kegyetlen játékok 2

Míg a film első részének legendás jelenete egy leszbikus csók, addig a folytatásának (azaz valójában az előzményének) pedig az, amikor Kathryn lovagolni tanítja Danielle-t. Bár itt smárolás nincs, egy gyengén megjátszott orgazmus azért akad, amiről nehéz elhinnünk, hogy következtében még a lóról is lefordul a kielégült lány.

Cool túra

Az Amerikai pitéből ismert Seann William Scott – aki sokak számára már csak Stifler marad – a Cool túra című vígjátékban is megcsillogtathatta képességeit. Természetesen itt is egy nőcsábász macsót alakít, aki az egyik jelenetben megtapasztalhatta, hogy az orgazmust nem csak a szokványos módon lehet elérni.

Amerikai pite

Ha már orgazmus-válogatás, bármennyire béna film is, nem maradhat ki az Amerikai pite, és az egyik híres jelenet: az, amikor Kevin a bátyjától kapott „Biblia” segítségével örömbe részesíti a Tara Reid által megformált Vickyt. A lányt olyannyira elvarázsolja barátja új technikája, hogy még az sem érdekli, hogy apja közelít a szobája felé.

A csúf igazság

A film egyik legszórakoztatóbb jelenete Katherine Heigl és a vibrációs bugyi esete. A szőke színésznő pont egy menő étteremben viseli a speciális alsóneműt, ám távirányítója egyszer csak rossz kezekbe kerül, így aztán kénytelen megküzdenie az időnként rájövő orgazmus közeli állapottal.

Minden6ó

Jim Carrey a Minden6óban képes volt arra, hogy csupán a gondolatával orgazmushoz juttasson bárkit. Ezt azonban nem használta ki, így nem nagy nyilvánosság előtt, csupán a fürdőszoba magányában részesítette váratlan örömben Jennifer Anistont.

Csajok a csúcson

Ilyen címmel egyenesen elvárás az, hogy legyen minimum egy jelenet a filmben, amikor a nő eljut az orgazmusig. Természetesen így is történik, de még mielőtt bárki is azt gondolná, hogy ez egy romantikus szeretkezés alkalmával következik be, az téved: a főszereplő lánynak elég egy bringa hozzá.

Született feleségek

A Született feleségekben is számos szexjelenetet láthattunk, az egyik legemlékezetesebb azonban talán Bree első orgazmusa. A mindig karót nyelt, bigott hősnő számára annyira ismeretlen az átélt érzés, hogy orvoshoz is fordul, valami betegséget gyanítva a háttérben. A doktornő a tünetekből persze azonnal rájön, mi történt, és felvilágosítja a zavarban lévő asszonyt.

Amerikai pite - duplázás

Bár az imént már szerepelt egy jelenet az Amerikai pitéből, nem hagyhatjuk ki azt a részt sem, amikor a még szűz Jim olyannyira be van indulva Nadiára, hogy bár még fel sem forrósodott köztük igazán a hangulat, nem tud megálljt parancsolni magának, így szégyenére elsül a lány előtt. Kétszer.

Szex és New York

Mivel a Szex és New York-ban szinte nincs is olyan epizód, amikor ne jutna el valamely szereplő a csúcsig, ezért most egy kakukktojást választottunk: olyat, amikor egy megjátszott orgazmust jelenítenek meg.

Miranda itt a fejébe veszi, hogy megtanítja egy közeli ismerősét, hogyan kell egy nőt elvinni a csúcsig. Bár a pasi mindent belead, sajnos az ügyvédnő még a közelében sincs a dolognak, de mivel díjazni akarja tanítványa lelkesedését, hangos nyögések közepette megadja neki azt, amiért annyira küzdött. Ön elhinné neki?

Mustra