Johnny Depp Marilyn Manson gitárosa volt egy éjszakára

A Revolver magazin díjátadóján megszámlálhatatlan bugyit dobálhattak a színpadra Johnny Depp és Marilyn Manson performanszára élvező rajongók. Nézzen bele ön is, mit láthattak a szerencsések élőben!

Nemrég rendezték meg Los Angelesben a The Revolver Golden Gods Awards 2012-t, ami az amerikai Revolver magazin díjátadója. Az átadón a hard-rock és a heavy metál nagyjait ismerik el.

Az eseményen a legnagyobb ovációt Marilyn Manson és Johnny Depp közös jammalése váltotta ki, együtt adták elő a Sweet Dreams című Eurythmics dalt, amit Manson több évvel ezelőtt már feldolgozott. A dal végén a hörgő hangú énekes bemutatta gitárosát a közönségnek: „ Ha nem ismertétek volna fel, akkor bemutatom személyes jó barátomat, megmentőmet, gitárhősömet. Ő Johnny Depp!"

Levezetésként még az 1993-as születésű Taylor Momsennel, a The Pretty Reckless énekesnőjével előadták a Beautiful People című számot is - írja a justjared.com

A két furcsa művész már a nyolcvanas évek óta barát, Depp a zenész legújabb, Born Villain című nyolcadik albumán is vendégeskedik, közösen adják el Carly Simon 1972-es slágerét, a You're So Vaint, melyben állítólag Depp kilenc éves kisfia szerepel majd.

A Revolver Golden Gods díjazottak listája pedig a következő:

Legjobb Nemzetközi Zenekar: X Japan

Legjobb Gitáros: Jinxx and Jake Pitts of Black Veil Brides

Legjobb Dobos: Jeremy Spencer of Five Finger Death Punch

Legjobb Basszusgitáros: Nikki Sixx

Riff Lord: Slash

Az év Visszatérője: Slipknot

Legjobb Vokalista: Amy Lee of Evanescence

Az Év Albuma: Korn, ‘The Path of Totality'

Ronnie James Dio Életmű díj: Rush

Legjobb Koncert Zenekar: Avenged Sevenfold

Oszd meg másokkal is!
Mustra