Stresszmentes karácsonyi bevásárlást ígér a Toldi Mozi

Ha elege van a karácsonyi tébolyból, és szeretne inkább egy bögre teával a kézben válogatni egyedi cuccok közül, akkor a Toldi Mozi karácsonyi vásárán a helye. Bónusz: itt senki nem löki félre, nem tapossa meg, és nem kell százezreket költenie a garantáltan kisszériás és egyedi iparművészeti ajándékokra.

Karácsonyi vásárral éli újabb metamorfózisát a Toldi Mozi, egy ideje már Toldi Klub néven: azt ígérik, december 10-én és 17-én 14 órától mindenki megtapasztalhatja, hogyan lehet a karácsonyi ajándékvásárlás csodásan pihentető, stresszmentes és garantáltan örömteli. A vásár este 9 óráig tart, és rögtön utána indul a buli.

A vásár

December 10-én a divat jegyében válogatott csapattal várják az érdeklődőket a szervezők. Itt lesz többek között a LoveBug Vintage, kincsekkel, ékszerekkel, az 1MinD1 újrahasznosított kiegészítőkkel, a város legmenőbb öveivel, a MÁS feat. L U X Y, és a Pleasure is pretty. De lesznek itt ruhák egyedi, limitált példányszámban, a Szputnyik Shop elhozza a divatot a múltból, a stílust a jövőből, a Gelarto Rosa pedig házi készítésű, egyedi formájú csokoládéival teríti meg asztalát.

Mezei Ildi

Kiállít még a Kukuri Crew, a Dotty, a Pólóbár, az UrbanLegend by ZsofiGereby, a Feelinkita, a MIMM-textildesign, a Pataky Klári Társulat jelmezeit pedig a helyszínen méretre szabathatjuk és tüstént meg is rendelhetjük. A vásár után kezdődik az Electronic Parts #5 buli.

December 17-én folytatódik a rendezvénysorozat, ezen a téli szombaton megtelik a klub képző- és iparművészekkel, design holmikkal, festményekkel, grafikákkal, lámpákkal, fotókkal, fényképezőgépekkel. A cél, hogy mindenki találjon a karácsonyfa alá valami különlegességet. Ebben segítségére lesz a látogatóknak a Dotty, a Csajbringa, a Möbelkunst, a Lili's Factory, a Tilka, a Gömbélet, a Mylo Pillow, Ungár FanniSzabó Edit, Mezei Ildi, GG, Horror Pista, Vágó Szabolcs, a Typikal, az Ív & Candie Wonderland, a Gelarto Rosa, az Artmagazin, a Roham, és Babos Zsili Bertalan. Ez a vásár is partyba fullad a nap végén, ezúttal Szabolával.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek