Ki a legjobb Marilyn Monroe hasonmás?

Marilyn Monroe volt a Playboy első címlaplánya 1953-ban. A színésznő nőies idomaival és ragyogó szőke hajával hamar szexszimbólummá, majd legendává vált. Monroe életéből sikk filmet rendezni, a buja színésznő legendája semmit nem halványodott az évek során, mítoszát, hatását és kisugárzását a divatszakmában és a filmiparban is a mai napig életben tartják. Uma Thurman, Michelle Williams, Suzie Kennedy és az androgünk Andrej Pejic is megmutatta magát nemrég Monroe-ként, szavazza meg, melyikük a legjobb!

Marilyn Monroe
Marilyn MonroeFotó: Keystone Pictures

Suzie Kennedy

Legutóbb a londoni Used Magazin tavaszi/nyári kiadása készített az egyik leghitelesebb Marilyn Monroe hasonmásról, Suzie Kennedyről egy Monroe ihlette fekete-fehér fotósorozatot. Az 1977-ben született brit színésznő nem most bújt először Monroe bőrébe, a Pepsi, a Citroën, a Guinnes és az Iberia Airlines reklámaiban is szőke legendaként kellett pózolnia. A retro ihletésű Prada, Comme des Garcons és Dries Van Noten szetteket Katy Lassan stylist válogatta a színésznőnek a fotózásra. Az angol lapban platinaszőke fürtökkel és széles mosollyal pózol Kennedy, akiről még több monroe-s képet talál Kennedy honlapján, a marilyntribute.com-on.

Suzie Kennedy,mint Marilyn Monroe
Suzie Kennedy,mint Marilyn MonroeFotó: USED

Uma Thurman

Bár sosem fordult volna meg a fejünkben, hogy a Ponyvaregény sztárja, az éppen várandós Uma Thurman lenne a legalkalmasabb Monroe megformálására, az NBC csatorna stábja máshogy gondolkodott és leszerződtették a színésznőt a Smash öt epizódjára. A Marilyn című Broadway musical Thurman vendégszereplésével és Steven Speilberg közreműködésével két színésznő vetélkedéséről fog szólni, írja a justjared.com, alább bele is nézhet, milyen Thurman, amikor Monroe-t játszik:

Michelle Williamns

Az Egy hét Marilynnel című Simon Curtis filmet, melyben az ártatlan tekintetű Michelle Williams alakítja Monroet, már játsszák a hazai a mozik is. A remek sminkeseknek köszönhetően tényleg hátborzongató lett a  hasonlóság a két szőkeség között, bár a szerepet eredetileg Scarlett Johanssonnak ajánlották fel. A főszerepre esélyesként indult még Charlize Theron és Amber Heard is. A film Marilyn életének egy korábban ismeretlen fejezetét dolgozza fel Laurence Olivier jegyzetei alapján.

Michelle Williams, mint Marilyn Monroe
Michelle Williams, mint Marilyn MonroeFotó: Laurence Cendrowicz

Andrej Pejic

Kedvenc androgün modellünk, Andrej Pejic is beáll a Monroe-mániás színésznők sorába. A modell annyira pimaszul és természetesen alakítja Norman Jeant, hogy azt önnek is látnia kell. Elbűvölő! Ha ön szerint is, szavazzon Pejicre, ha valamelyik színésznő ön szerint jobban hozza Monroe-t, akkor szavazzon Uma Thurmanre, Suzie Kennedy-re, vagy Michelle Williamsre!

Ön szerint ki a legjobb Marilyn Monroe hasonmás?

  • Suzie Kennedy 1824
  • Michelle Williams 817
  • Andrej Pejic 111
  • Uma Thurman 68
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.