Ki a legjobb Marilyn Monroe hasonmás?

Marilyn Monroe volt a Playboy első címlaplánya 1953-ban. A színésznő nőies idomaival és ragyogó szőke hajával hamar szexszimbólummá, majd legendává vált. Monroe életéből sikk filmet rendezni, a buja színésznő legendája semmit nem halványodott az évek során, mítoszát, hatását és kisugárzását a divatszakmában és a filmiparban is a mai napig életben tartják. Uma Thurman, Michelle Williams, Suzie Kennedy és az androgünk Andrej Pejic is megmutatta magát nemrég Monroe-ként, szavazza meg, melyikük a legjobb!

Marilyn Monroe
Marilyn MonroeKeystone Pictures

Suzie Kennedy

Legutóbb a londoni Used Magazin tavaszi/nyári kiadása készített az egyik leghitelesebb Marilyn Monroe hasonmásról, Suzie Kennedyről egy Monroe ihlette fekete-fehér fotósorozatot. Az 1977-ben született brit színésznő nem most bújt először Monroe bőrébe, a Pepsi, a Citroën, a Guinnes és az Iberia Airlines reklámaiban is szőke legendaként kellett pózolnia. A retro ihletésű Prada, Comme des Garcons és Dries Van Noten szetteket Katy Lassan stylist válogatta a színésznőnek a fotózásra. Az angol lapban platinaszőke fürtökkel és széles mosollyal pózol Kennedy, akiről még több monroe-s képet talál Kennedy honlapján, a marilyntribute.com-on.

Suzie Kennedy,mint Marilyn Monroe
Suzie Kennedy,mint Marilyn MonroeUSED

Uma Thurman

Bár sosem fordult volna meg a fejünkben, hogy a Ponyvaregény sztárja, az éppen várandós Uma Thurman lenne a legalkalmasabb Monroe megformálására, az NBC csatorna stábja máshogy gondolkodott és leszerződtették a színésznőt a Smash öt epizódjára. A Marilyn című Broadway musical Thurman vendégszereplésével és Steven Speilberg közreműködésével két színésznő vetélkedéséről fog szólni, írja a justjared.com, alább bele is nézhet, milyen Thurman, amikor Monroe-t játszik:

Michelle Williamns

Az Egy hét Marilynnel című Simon Curtis filmet, melyben az ártatlan tekintetű Michelle Williams alakítja Monroet, már játsszák a hazai a mozik is. A remek sminkeseknek köszönhetően tényleg hátborzongató lett a  hasonlóság a két szőkeség között, bár a szerepet eredetileg Scarlett Johanssonnak ajánlották fel. A főszerepre esélyesként indult még Charlize Theron és Amber Heard is. A film Marilyn életének egy korábban ismeretlen fejezetét dolgozza fel Laurence Olivier jegyzetei alapján.

Michelle Williams, mint Marilyn Monroe
Michelle Williams, mint Marilyn MonroeLaurence Cendrowicz

Andrej Pejic

Kedvenc androgün modellünk, Andrej Pejic is beáll a Monroe-mániás színésznők sorába. A modell annyira pimaszul és természetesen alakítja Norman Jeant, hogy azt önnek is látnia kell. Elbűvölő! Ha ön szerint is, szavazzon Pejicre, ha valamelyik színésznő ön szerint jobban hozza Monroe-t, akkor szavazzon Uma Thurmanre, Suzie Kennedy-re, vagy Michelle Williamsre!

Ön szerint ki a legjobb Marilyn Monroe hasonmás?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek