Mihalik Enikő fehérneműben feszít

A több mint 100 éves múlttal rendelkező francia fehérneműcég, a Chantelle a 2012-es szezonban is Mihalik Enikőt kérte fel termékei népszerűsítésére. A tavalyi, belső térben készült képeken eltűnt Mihalik Enikő mellbimbója Camilla Akrans erotikus fotóin.

Az idei kollekciót Párizs olyan híres régiói inspirálták, mint a Paris Saint German, a Bastille vagy a Rive Gauche, a párizsi egyetem környéke. Ilyen környezetben sétál Mihalik is, modern francia hősnőként a merész és nőies fehérneműkben, a szokásos mélabús tekintettel az arcán.

A kezdetben fűzőket gyártó cég új kollekciója a legkiválóbb alapanyagokból készült, francia szalonjukban szépségszobával, testi és lelki ápolással is kedveskednek azoknak, akik hajlandóak egy vagyont áldozni egy fukszia, türkiz vagy borostyán tónusú csipke fehérneműért. A celebnők közül a márka nagy rajongója Kate Winslet és Hillary Swank is.

Nemcsak Mihalik Enikő vállal fehérnemű kampányokat, nemrég a 18. születésnapját betöltő Palvin Barbara is megmutatta ultraszexi bájait a Victoria'Secret katalógusában. Döntse el ön ,melyik magyar szupermodell mutat jobban egyszál semmiben! A kisfilmben megnézheti, hogyan sétál Mihalik Enikő fehérneműben.

Melyik magyar szupermodell néz ki jobban fehérneműben?

Oszd meg másokkal is!
Mustra