18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csöcsös pin-up lányok gördeszkán: ez művészet

Mindössze 80 darab pin-up lánnyal díszített gördeszkát dobott piacra francia a Boom-art. A játékosan provokatív deszkákra nem is kell sokat gyűjtenie, 100 euróért, azaz 27 ezer forintért már az öné lehet egy, ha elég gyorsan lecsap rá.

A francia Boom-art legújabb, limitált szériás gördeszka kollekciójához a híres pin-up művész, Alain Aslan pin-up girl képeit használta fel. Az ismert hetvenes évekbeli rajzokat a szobrásznak tanult festő az 1964-ben indult  Lui Magazinnak készítette, ami egészen a nyolcvanas évek elejéig havonta megjelenő Pin-up lapnak számított.

Pin-up gördeszkák a Boom-arttól
Pin-up gördeszkák a Boom-arttólBoom-art

Aslan realisztikus lévén éles, csillogó stílusban festette le a nőket. Korai pin-upjai követték a Vargas féle trendeket, de Aslannak sikerült megfognia a kor hangulatát és  szexuális kisugárzású, divatos nőket teremtett – írja a Pin-up Cartoon Girls

A bordeaux-i művész erotikus képeivel ellátott juharfából készült deszkákból mindössze 80 darabot dobtak piacra. A Boom-art online boltjában megvehető egyszerre mind a három női alak 378 dollárért (81 ezer forint) és külön csak Brigitte, Kate vagy Martine 128 dollárba (27 ezer forint) kerül.

A kisfilmben Aslan munkáiból láthat egy tömény összeállítást.

Oszd meg másokkal is!
Mustra