Pucér kolléganőjét fotózta Drew Barrymore

A VS. magazin tavaszi-nyári kiadásához hat különböző hírességgel készített címlapot nem más, mint Drew Barrymore. Igen, a színésznő. A modellek is híresek persze, Rosie Huntington-Whiteley-nél és Helena Christensennél nem adja alább a VS. Na jó, az éppen induló Shaleine Woody karrierjét is megtámogatják egy meztelenkedős fotósorozattal.

A VS. magazin 2012-es tavaszi/nyári kiadása hat különböző címlappal jelenik meg, persze nem itthon. A címlaplányok közt szerepel a leges-legszexibbnek kikáltott lazacszájú Rosie Huntington-Whiteley, a kamu seggfeszesítő cipőkért segget mutató már-már veterán modell, Helena Christensen, a Pirelli naptárat is megjárt Julianne Moore, és az Olsen ikrek testvére, Elizabeth. Mellettük Erin Wasson és Shailene Woodley másával kapható a magazin, utóbbi az Oscar díjra esélyes Utódok éppen serdülő tinilányát játszotta 20 évesen - a magazinnak pedig topless pózolt.

Ha ez nem lenne elég, a kiadás külön érdekessége, hogy a sorozatok egyik fotósa Drew Barrymore volt, igen, az a Barrymore, aki gyakrabban áll a kamera előtt, mint mögött.

Julianne Moore és Lizzy Olsen a Vs. Magazin címlapján
Julianne Moore és Lizzy Olsen a Vs. Magazin címlapján

A színésznőnek nem ez az első ilyen jellegű munkája, a V magazinnak készített már fotósorozatot 'House Party' címmel. Akkor a 36 éves Barrymore kilenc együttest örökített meg, például a Warpain-t, a The Drums-ot, vagy a 60-as évek souljának újraélesztőjét, Mayer Hawthorne-t: munkájával Barrymore a zene fontosságára kívánta felhívni a figyelmet - micsoda nemes cél.

A hat címlap közül talán Julianne Moore-é sikerült a legdrámaibbra. A Nagy Lebowski sztárját kétségbeesett és magányos nőként állította be a New York-i fotós, Yelena Yemchuk.

De Moore-nál mindenkit sokkal jobban érdekel a feltörekvő, pofátlanul fiatal és szép Shailene Woodley címlapja: a 20 éves színészpalánta ugyanis topless pózol idősebb kolléganője előtt - írja a Huffington Post. Nagy lépés ez az ismeretség felé. Az itt megtekinthető editorial érdekessége továbbá, hogy ez Barrymore Drew's Muses névre keresztelet VS. trilógiájának első része, tehát várhatóak még a színésznőtől további trendi fotók.

Shailene Woodley arccal a hírnév felé
Shailene Woodley arccal a hírnév felé
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek