Papagájokkal fotózott trópusi hangulatot a Harper's Bazaar

A tavaszi trendekhez igazodva a spanyol Harper's Bazaar is elkészítette szokásos, már-már kötelezőnek számító, trópusi mintás ruhákat bemutató editorialját. A modell a nem épp ezer arcáról híres Kasia Struss.

A spanyol Harper's Bazaar trópusi mintás ruhákat bemutató editorialjában a lengyel származású, eléggé egysíkú, mégis az évtized 30 legjobb modellje közé választott Kasia Struss látható. A képek stúdióban idézik meg a trópusi hangulatot, papagájokkal a modell kezében, de épp ez a kontraszt a szürke háttér és a ruhák tarkasága között az, ami kiemeli a túláradó színkavalkádot. A szemhéjra fókuszáló sminket Jordi Fontanals készítette, a fodrász Tomohiro Ohashi volt.

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

A tehetségkutatón 6 évvel ezelőtt felfedezett Strusstról a fotókat Nico készítette, de az az egyik legnagyobb érdekessége ennek az editorialnak, hogy a képekkel a divatlap a kiváló fotós, Melvin Sokolsky előtt kíván tisztelegni. Pontosabban Sokolsky egyik 1963-as munkája előtt, amit a Harper's Bazarnak az egyik első afroamerikai előadóművészről, a legendás Broadway-sztárról és dzesszénekesnőről, Lena Horne-ról készített.

Ha érdekli, hogy hogyan készül egy ilyen editorial, kattintson a kisfilmre:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek