Az Olsen ikrek a legstílusosabb testvérek a Vogue szerint

Bár szerepeltek már a legrosszabbul öltözött hírességek listáján, ez plusz pontot jelentett a Vogue szerkesztői számára, hiszen Mary-Kate és Ashley Olsen ezek szerint magától rém eredeti, nem kell nekik stylist. Bezzeg az általában hibátlan öltözékű Kate és Pippa Middletonnak csak a negyedik helyre futotta.

Az amerikai Vogue egy különszámot készített a legjobban öltözött és persze kellően híres testvérek számára. Szám szerint tíz pár került be a november 15-én megjelenő magazinba, amelyet azért adnak ki, mert 2011 az ismert nővérek éve volt - ezt állítja legalábbis a különszám szerkesztője, Mark Holgate. „Nagyon izgalmas az, hogy milyen eltérő, milyen egyedi tud lenni a testvérek öltözködési stílusa. Minden testvérpárt számba vettünk, akik mostanában népszerűek, és külön-külön, de együtt is nagyon jól mutatnak” – tette hozzá.

Logikusnak tűnne, ha a listát Katalin hercegné és testvére, Pippa Middleton vezetné, de nem, Mary-Kate és Ashley Olsen lett a tuti befutó. Jó, valahol ez is érthető, hiszen a színészetet már jó pár évre lecserélték a divat világára. Több saját márkájuk is van: az Elizabeth and James, a Row, a StyleMint, a J.C. Penny számára tervezett Olsenboye, 2008-ban pedig megjelent Influence című könyvük, amelyben azt ecsetelik, hogy kik a kedvenc művészeik, tervezőik, az emberek, akik hatottak rájuk. Mary-Kate Olsen egy idei interjúban egyébként ki is fejtette, hogy sokkal boldogabb divattervezőként, mint színésznőként. „Még mindig kapok forgatókönyveket, és ha olyan szerepajánlatot kapok, ami tetszik, az csodás, de inkább divattervező vagyok, ez a munkám” – nyilatkozta a Marie Claire magazinnak.

A Vogue hivatalos listája

  1. Mary Kate és Ashely Olsen
  2. Dakota és Elle Fanning
  3. Claire, Virginie, Jenna és Prisca Courtin-Clarins
  4. Ruby és Lily Aldridge
  5. Poppy és Cara Delevingne
  6. Bianca és Coco Brandolini
  7. Beyoncé és Solange Knowles
  8. Charlotte Gainsbourg és Lou Doillon
  9. Pippa Middleton és Katalin hercegné
  10. Kate és Rooney Mara

„Van náluk sikkesebb, stílusosabb, menőbb és eredetibb testvérpár? Iszonyatosan divatosak” – nyilatkozta az ikrekről Mark Holgate, aki szerint plusz pont az, hogy felkerültek Richard Blackwell listájára, amelyen ugye a legrosszabbul öltözött hírességek szerepelnek. Micsoda logika! De íme itt a magyarázat: „A legtöbbször nagyon divatosan vannak felöltözve, de néha ők is melléfognak. Ez persze nem gond, hiszen ez azt jelenti, hogy saját maguk válogatják ki a ruháikat, nem igénylik egy stylist segítségét, aki megmondja nekik, hogy ez divatos, ez menő, ezt kell felvennetek. Náluk ez ösztönös. Nézzék csak meg a két divatmárkájukat!” – lelkendezett Holgate, akivel az olvasók mélységesen egyetértenek, ugyanis az online szavazáson is az ikrek vezetnek.

A második helyen az olvasói listán a Courtin-Clarins nővérek végeztek, őket Dakota és Elle Fanning követi, és a Middleton lányoknak csak a negyedik hely jutott, pedig idén talán az ő öltözködési stílusokról értekeztek a legtöbben. Kate Middleton, pontosabban most már Katalin hercegnő ruháinak tescós másolatai is úgy fogytak, mint a cukor. A Vogue hivatalos listáján persze így is csak a kilencedikek.

Mustra