Magánsziget akciósan - szavazz, mire vágynál a legjobban

Ha esetleg mégsem voltál olyan szerencsés, hogy a mostani 2 milliárdot megnyerd a lottón - pedig próbáltunk segíteni - még mindig eljátszhatsz a gondolattal, hogy mit csinálnál ennyi pénzzel. De ne rakjuk ilyen magasra a lécet, a fele is elég dollárban. Pénzt szórni nem egyszerű, itt a segítség.

Bugatti Veyron

Az álomautó 2 millió dollárral könnyít a bankszámládon. Ez a kicsike 407 km/órás csúcssebességet érhet el, ennél a tempónál a gumik csak negyed óráig bírják – van még min dolgoznia a VW csapatának. De semmi gond, mert 400 felett a 100 literes benzintank 12 perc alatt úgyis kiürül. Az ötmillió dolláros keretből vehetsz egyet a pasidnak is, vagy a maradékot megtarthatod benzinre. Te meddig nyomod a pedált ennél a jószágnál?

King Air 250

Az 5,24 millió dollár alapárával kicsit kiugrik a keretből, de ne legyünk szőrös szívűek: mégiscsak egy repülőről van szó. Gondoljunk bele: negyed millió dollár extra költségért nem kell többet alkudozni az utazási irodában, sorban állni a reptéren, elveszett csomagokkal bajlódni. Ez a tíz személyes kis gép egy világpolgár ideális járműve. Jól bírod az időzónákon keresztül ugrálást?

Magánsziget féláron

Minden sztárocska vett már magának egy szigetet a világ egyik napos pontján. Megtehették, mert a válság a privátsziget üzletágat is sújtotta, ezért kilóra vitték a Karib-tengeri földeket. Csak most, az eredetileg meghirdetett hét millió helyett, féláron megvehetsz egy érintetlen szigetet Patagónia nyugati partjánál. A klíma talán nem annyira kellemes, mint az Egyenlítőhöz közeli szigeteken, de ezért kárpótlásul 28 saját vízesésed lehet. A kedvencünket a brossúra alján találod. Mennyire tetszene itt egy garázs az összes többi játékszernek?

McDonnell Douglas Explorer

A McDonnell gyár helikoptere 4-6 millió amerikai dollárba kóstál, attól függően, hogy milyen modellt vásárolsz és milyen extrákkal kéred. Ezt a gépet minden milliomos elsőként veszi meg a kúriája kertjébe, mert nemcsak a reggeli dugót lehet vele megúszni, de akár 1300 méter magasságig felröpít. Ugye nincs tériszonyod?

Necker Nymph

A mini tengeralattjáró 30 méter mélységig biztosítja a víz alatti repülés érzését, állítják a készítői. Nyitott fülkéje remek kilátást nyújt, ezért javasoljuk, hogy ne egy zavaros bányatóban próbáld ki. Hogy a szállítás ne okozzon problémát, itt a Necker Belle 32 méteres katamarán. A vitorlás tatján kialakított konzolon bőven elfér a szerkezet. A tengeralattjáró csak 700 ezer dollárba kerül, ezért ha a barátaidnak is veszel néhányat, akár dodzsemezhettek is a víz alatt. Kezdődhet a menet?

Mustra