Színes, tavaszi bugyik: dobd fel a ruhatárad!

A Refinery 29 igazi alsónemű-különlegességeket vonultat fel tavaszi bugyiválogatásában: öltöztesd magad estélyibe alul is!

Vicces, hogy milyen kevés dolog tudja úgy feldobni és jó érzéssel – nem utolsó sorban pedig tettvággyal – eltölteni az ember lányát, mint a kedvenc alsóneműje. A legjobb kombináció, ha a bugyi nem csak szexi, de kényelmes is: ha úgy érzed, hogy kezdesz kifogyni a tetszetős darabokból, vess egy pillantást a Refinery 29 extrém bugyiválogatására, hátha téged is tavaszi hangulatba hoz.

Az Anne Pinkerton például egy vörösben, fehérben, narancsban és feketében játszó, csipkével szegélyezett, fodros-virágos darabbal dobja fel a kollekciót, a Kimchi Blue pedig egy jóval kihívóbb, lila csipkés, de az előbbihez hasonlóan virágokkal szegélyezett franciabugyival hangol a tavaszra. Míg a korábbi darabokat 18, illetve 8 dollárért vesztegetik, a – már a nevében is sokat mondó – Opening Ceremony egy meglehetősen ormótlan, 130 dolláros masszív gyönyörrel képviselteti magát. A tavaszi válogatás alapján úgy fest, hogy a virágminta és a csipke dívik jobban, a Gap viszont a leopárdmintára esküszik. A habos-babos, áttetsző darabok sem ritkák (köztük találjuk Stella McCartney átlátszó zöld költeményét is), mintha csak estélyiket látnánk - csak éppen alulra.

Oszd meg másokkal is!
Mustra